Anmeldelser af Hotel Donatello

 
Hotel Donatello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Donatello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Donatello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Donatello som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Donatello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Enkelt hotel med meget serviceorienteret personale

Hotellet er yderst velbeliggende på en af byens vigtigste gader i middelalderbydelen. Gaden går fra centralstationen og ender lige ved Piazza Maggiore og domkirken. I den flotte gade og i dens sidegader er der en endeløs række af gode caféer, restauranter, ishuse og alt muligt andet. Der er det, der grundlæggende skal være på et hotel. Dog kom der ikke meget vand ud af bruseren, når jeg ville have lunkent eller varmt vand at bade i. Personalet var meget serviceorienteret - både i receptionen og rengøringspersonalet. En af dagene gik håndværkere i gang med noget støjende arbejde, inden klokken var 8 om morgenen. Alt i alt kan jeg anbefale hotellet - det giver god værdi for pengene.

Bologna som feriedestination

Det bedste er bare at gå rundt i den vanvittig smukke middelalderbydel under de 38 kilometer arkader (efter sigende 55 kilometer, hvis man regner resten af byen med). Derudover kan man spise masser af god mad, drikke god kaffe, spise croissanter og masser af is - det hele til ganske få penge sammenlignet med Danmark. Kvaliteten er høj overalt. Har man gode ben, kan man gå under verdens længste arkade op til San Luca og nyde udsigten undervejs. Og husk at finde et godt sted at tage en drink på en café (på italiensk "bar") ved 5-6 tiden: Flere steder kan man spise sig halvmæt i gratis barmad.

Hotel Donatello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Donatello
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Signalet er ofte meget svagt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map