Hotel i Bologna

Hotel Donatello

 
Hotel Donatello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Donatello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hyggelige og historiske Bologna

Bologna er en attraktiv by, hvor du med fordel kan overveje at tilbringe et par dage. Her er mange kønne bygninger med røde mursten, og paladserne står side om side. Historiske seværdigheder kommer du heller ikke til at lede længe efter. Et af byens mest kendte, historiske vartegn er universitetet, som er et af de ældste i Europa.

Mange af de bygninger og museer, der dominerer byens historiske centrum, bærer vidnesbyrd om dens rige arv. Hotel Donatello ligger i universitetsdistriktet i den gamle del af byen, hvor du finder mange trattoriaer, barer og butikker. Hotel Donatello ligger priviligeret, inden for let gåafstand til togstationen, busstationen samt mange seværdigheder, såsom Piazza Maggiore og due Torri (de to Tårne).

God komfort til et kort ophold

Hotel Donatello er måske ikke det mest moderne hotel hvad stilen angår, men det er et hotel, der giver dig et par dages ophold til en rimelig penge. Morgenmadsbuffeten serveres som continental breakfast. Hotellet har ingen restaurant, men du er omgivet af restauranter og barer, så du skal ikke gå langt for at spise middag eller tage en drink. Til jer, der ankommer med bil, er der parkeringsfaciliteter på hotellet, og Wi-Fi er tilgængeligt både på værelserne og i fællesområderne.

Læs mere om Hotel Donatello

Varme og komfortable værelser

Hotellet har 38 værelser, som er fordelt over 5 etager og er af forskellige typer. Alle værelser har aircondition, telefon, pengeboks, minibar, satellit-tv, te-faciliteter og et privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Donatello

Skjul teksten
 
 
search map