Hotel i Bologna

Hotel Corona D'Oro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tag på en forlænget weekend til historiske Boglogna

Hotel Corona d'Oro ligger i et historisk palads i en rolig del af Bologna, hvor trafik kun er tilladt i begrænset omfang. Bologna er en by, der ikke så tit dukker op i bevidstheden som et sted, hvor man kan holde en lille storbyferie. Ikke desto mindre byder byen på en del interessante seværdigheder og et charmerende, historisk centrum med en dejlig atmosfære. Her kan du nemt tilbringe et par dage - for eksempel en forlænget weekend - uden at kede dig.

Mad og drikke i særklasse

Gastronomien i Bologna er et kapitel for sig. Det er her, specialiteten Tortellini stammer fra. Herudover finder du lokale lækkerier såsom smør-tortelloni, tagliatelle al ragù, mortadella, pølser, skinke og bløde oste som stracchino og squaquerone. Alle lækkerierne bør naturligvis skylles ned med den lokale hvidvin Pignoletto eller en rød Lambrusco.

Hvis du ikke kan finde præcis de godbidder, du ønsker, i en af de mange hyggelige trattoriaer i Bologna, så prøv på et af de lokale markeder. At gå på marked er altid en oplevelse i sig selv i Italien, og du kan finde alt mellem himmel og jord.

På Hotel Corona d'Oro bor du lige ved siden af "De To Tårne"

En af Bolognas hovedattraktioner ligger lige ved siden af Hotel Corona d'Oro, og er symbolet for Bologna: "De To Tårne" ligger strategisk, og markerer indgangen til den historiske by. Bologna er en attraktiv by, hvor de fleste bygninger er opført med røde mursten, og paladserne står dør om dør. Et af Bolognas mest berømte kendetegn er universitetet, som er tusind år gammelt, og dermed et af de ældste universiteter i Europa.

God service og fredfyldt atmosfære

Hotel Corona d'Oro ser ikke bare elegant ud - deres faciliteter og services har også en høj standard. Hotellet er fuldt restaureret indvendigt, og kan fremvise et antal historiske element i indretningen - for eksempel smukke freskoer og stilfulde kassettelofter. Atmosfæren er klassisk, men samtidig meget afslappet.

Når du har indtaget din rige morgenmad, er du klar til at starte dagen. Eller måske har du lyst til at nyde en cappuccino fra baren, inden du tager afsted for at udforske byen. Baren tilbyder også forfriskninger og lette snacks om eftermiddagen og om aftenen.

Hotel Corona d'Oro tilbyder gratis udlån af cykler

Hvis du ønsker at bevæge dig rundt i byen på en anden måde end til fods, tilbyder hotellet gratis cykler til gæsterne. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere i den private garage. Det koster 30 Euro ekstra per nat. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Læs mere om Hotel Corona D'Oro

Luksuriøse og elegante værelser

Hotel Corona d'Oro har kun 40 stilfulde værelser, og nogle værelser har udsigt over De To Tårne. Alle værelser har aircondition, gratis internetforbindelse, satellit-tv, minibar, pengeboks og privat badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om v√¶relserne på Hotel Corona D'Oro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map