Hotel i Bologna

Hotel Al Cappello Rosso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hos In-Italia tilbyder vi mange former for hoteller og ferieboliger, lige fra de klassiske, de moderne til landlige agriturismo, men dette skiller sig alligvel ud fra mængden. Al Capello Rosso er et lille, varmt og kvalitetsbevidst hotel med kun 33 værelser. Både hotellet selv, dets interiør og servicen begejstrer os i hvert fald. Selve servicen er meget personlig, og det kombineret med et moderne hotel med de nyeste faciliteter i en afslappet og yderst smagfuld ramme gør Al Capello Rosso til noget særligt.

Mere end bare en central beliggenhed

Al Capello Rosso ligger placeret lige ved siden af Piazza Maggiore, som udgør selve hjertet af Bologna. Herfra har du et perfekt udgangspunkt for mange af de seværdigheder, Bologna tilbyder. Du kan slendre gennem middelaldergaderne og besøge nogle af de gamle monumenter, som f.eks. Chiesa di Santa Maria della Vita. Du kan også besøge det historiske marked i Quadrilatero, hvor de udendørs boder og gamle butikker lokker med alverdens slags delikatesser. Måske har du lyst til at købe lidt frisk tagliatelle eller mortadella med hjem?

Læs mere om Hotel Al Cappello Rosso

God service

Når du starter dagen på Al Capello Rosso, vil du glæde dig over den velassorterede morgenmadsbuffet, som giver dig rig mulighed for at tanke energi op til en dag i Bologna. Du kan også få økologiske og glutenfri produkter. Und dig selv at prøve en frokost eller middag på hotellets osteria, som er en skøn lille restaurant, hvor både øjne og gane vil være tilfredse. Køkkenet serverer både raffinerede regionale og internationale retter lavet med lokale produkter. Derudover finder du mange, stilfuldt indrettede fællesområder, hvor du kan slappe af, arbejde eller nyde en kop kaffe. Der er wifi internet på hele hotellet og hvis du har spørgsmål er de meget hjælpsomme i receptionen, hvor du også kan låne en cykel og leje golfkøller.

Lyse værelser i forskellige temaer

Du kan forvente den bedste komfort på de 33 værelser i forskellige kategorier. Hvert værelse har et forskelligt tema og tilbyder en charmerende indretning med gode senge, pudemenu, fladskærms-tv, wifi internet, værdiboks, minibar, te-og kaffefaciliteter, komfortable badeværelser og turn-down service.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Corona D'Oro

Bologna, Emilia-Romagna

Art Hotel Commercianti

Bologna, Emilia-Romagna

Hotel Porta San Mamolo

Bologna, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Torre Paradiso

Minori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map