Hotel i Bologna

Hotel Al Cappello Rosso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hos In-Italia tilbyder vi mange former for hoteller og ferieboliger, lige fra de klassiske, de moderne til landlige agriturismo, men dette skiller sig alligvel ud fra mængden. Al Capello Rosso er et lille, varmt og kvalitetsbevidst hotel med kun 33 værelser. Både hotellet selv, dets interiør og servicen begejstrer os i hvert fald. Selve servicen er meget personlig, og det kombineret med et moderne hotel med de nyeste faciliteter i en afslappet og yderst smagfuld ramme gør Al Capello Rosso til noget særligt.

Mere end bare en central beliggenhed

Al Capello Rosso ligger placeret lige ved siden af Piazza Maggiore, som udgør selve hjertet af Bologna. Herfra har du et perfekt udgangspunkt for mange af de seværdigheder, Bologna tilbyder. Du kan slendre gennem middelaldergaderne og besøge nogle af de gamle monumenter, som f.eks. Chiesa di Santa Maria della Vita. Du kan også besøge det historiske marked i Quadrilatero, hvor de udendørs boder og gamle butikker lokker med alverdens slags delikatesser. Måske har du lyst til at købe lidt frisk tagliatelle eller mortadella med hjem?

Læs mere om Hotel Al Cappello Rosso

God service

Når du starter dagen på Al Capello Rosso, vil du glæde dig over den velassorterede morgenmadsbuffet, som giver dig rig mulighed for at tanke energi op til en dag i Bologna. Du kan også få økologiske og glutenfri produkter. Und dig selv at prøve en frokost eller middag på hotellets osteria, som er en skøn lille restaurant, hvor både øjne og gane vil være tilfredse. Køkkenet serverer både raffinerede regionale og internationale retter lavet med lokale produkter. Derudover finder du mange, stilfuldt indrettede fællesområder, hvor du kan slappe af, arbejde eller nyde en kop kaffe. Der er wifi internet på hele hotellet og hvis du har spørgsmål er de meget hjælpsomme i receptionen, hvor du også kan låne en cykel og leje golfkøller.

Lyse værelser i forskellige temaer

Du kan forvente den bedste komfort på de 33 værelser i forskellige kategorier. Hvert værelse har et forskelligt tema og tilbyder en charmerende indretning med gode senge, pudemenu, fladskærms-tv, wifi internet, værdiboks, minibar, te-og kaffefaciliteter, komfortable badeværelser og turn-down service.

Lejligheder med hotelservice

Foruden værelserne kan du også vælge at logere dig i en lejlighed med et lille køken. Disse ligger 50 til 100 meter fra hotellet. Deluxe-lejlighederne er dem, der er placeret længst væk fra hotellet. Du tjekker ind som du normalt ville gøre i receptionen hvorfra du vil blive ledsaget til din lejlighed. Ønsker du at spise morgenmad på hotellet er dette muligt. Vær opmærksom på, at hvis du bestiller mere end én lejlighed kan det forekomme, at de ligger i forskellige bygninger.

Læs om værelserne på Hotel Al Cappello Rosso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Al Cappello Rosso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Al Cappello Rosso som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Al Cappello Rosso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Al Cappello Rosso

Læs mere
 
search map