Hotel i Bologna

Hotel Aemilia

 
Hotel Aemilia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Aemilia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette moderne 4-stjernede hotel ligger lige udenfor Bolognas hyggelige centrum, hvor du finder et utal af restauranter og caféer. Det tager under 10 minutter at gå til eksempelvis Piazza Maggiore og togstationen. Der er busstoppested ved hotellet.

Der er tale om et meget stilfuldt og flot hotel, der både egner sig til familier og forretningsrejsende. Hotellet er nyt (færdigbygget 2004) og råder over 124 værelser. Der er døgnreception, hall, elevator, parkeringsplads, garage, restaurant, morgenmadsrestaurant, bar samt konferencefaciliteter. Alle lokaler har aircondition. Hotellets manager er meget kunstinteresseret, og der er således jævnligt mindre kunstudstillinger på stedet. Der findes gårdhave og tagterrasse på hotellet.

Læs mere om Hotel Aemilia

Værelserne er alle udstyret med aircondition, varme, telefon, satellitfjernsyn, minibar, pengeskab, internetforbindelse, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der findes ingen tripleværelser, men det er muligt at sætte en ekstra seng ind til børn under 15 år i de fleste af værelserne.

Skjul teksten
 
 
search map