Anmeldelser af Bed & Breakfast Break 28

 
Bed & Breakfast Break 28 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed & Breakfast Break 28 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Bed & Breakfast Break 28

Læs personlige anmeldelser af Bed & Breakfast Break 28 som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bed & Breakfast Break 28. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Preben Kay og familie fra Hørsholm boede på Bed & Breakfast Break 28 i Bologna fra d. 19. til d. 20. maj 2005.

Vi synes at Bologna er en meget spændende by, som vi kun kan anbefale.
Vi savnede måske lidt mere information om middelalderbyen, så man kunne trave rundt og se de mange seværdigheder.
Med hensyn til opholdsstedet, så var værelset og forplejningen meget fin, dog er det meget dyrt efter Italienske forhold, at bo privat indkvarteret. Vore venner i Farno, var ellers meget interesseret i at have nogle adresser som de kunne henvise til, når der kommer besøg fra Danmark til de danske familier (der er tre), men prisen afholder dem fra at anvende denne mulighed. I øvrigt indebærer den private indkvartering at man jo kun kan ankomme efter kl 16.00, selv om flyet og senere toget ankommer om morgenen. Vi var dog heldige, at værtinden var hjemme, så det lykkedes os at aflevere vor bagage så vi kunne gå en tur i byen indtil efter kl 16.00. Havde det været hotel (dem er der rigtig mange af i middelalderbyen) så havde ankomsttidspunkt ikke været noget problem.
Beliggenheden af lejligheden var perfekt, kun kort tur fra lejligheden til middelalderbyen, og samtidig kort tur til jernbanestaionen, som også kan nås gående.
I øvrigt ha jeg henvist flere familier til at anvende jer til at booke hoteller rundt omkring i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map