Hotel i Bologna

Art Hotel Commercianti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd et par dages udforskning af historiske Bologna

Har du nogensinde tænkt på at tage til Bologna på storbyferie eller et forlænget weekendophold? Måske ikke, men det kan anbefales. Bologna er en dejlig, livlig by med en god stemning. Det vil du nyde, uanset om du rejser i forbindelse med arbejde, eller holder ferie. Den attraktive by med mange røde murstenshuse er fyldt med paladser og historiske seværdigheder. Et af Bolognas mest berømte kendetegn har de sidste tusind år været dets universitet, som er Europas ældste. I dag er Bologna stadig en livlig universitetsby med et travlt historisk centrum, hvor du finder masser af caféer, restauranter, butikker og barer. Art Hotel Commercianti ligger midt i det hele, og du bor i nem gåafstand til byens hovedseværdigheder.

På Art Hotel Commercianti finder du en god blanding af kunst og klassisk stil

Art Hotel Commercianti ligger i en elegant, historisk bygning i en bilfri zone af byen. Derfor kan du være sikker på, at trafikken ikke forstyrrer dig. For et ekstra gebyr kan du parkere din bil i hotellets parkeringsgarage, som er tilgængelig for gæster. Selvom det er et hotel, der adskiller sig fra mange andre, tilbyder Art Hotel Commercianti god komfort og har alle de faciliteter, du har brug for under en miniferie eller et ophold i arbejdsmæssig sammenhæng. Om morgenen kan du starte din dag med en rig morgenmad, hvor udvalget af friske produkter, både varme og kolde, er yderst tilfredsstillende. Personalet i baren skænker meget gerne en espresso eller cappucino til dig. Om eftermiddagen kan du få en drink eller en let snack serveret i lobby-baren. Restauranter finder du overalt - dog ingen på selve hotellet. Det er ret let at finde gode trattoriaer, som serverer regionale retter. Gratis Wi-Fi er tilgængelig overalt på hotellet. Hvis du vil bevæge dig rundt i byen lidt hurtigere end på gåben, så bed om en cykel i receptionen.

Læs mere om Art Hotel Commercianti

Alle værelser har deres egen stil

Hotellet har kun 35 værelser, som alle har hver sin stil. Dog er alle værelser bygget elegant og klassisk. Du kan vælge imellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser har effektiv, hurtig internetforbindelse med gratis Wi-Fi, satellit-tv, minibar, pengeboks, telefon, strygejern. strygebræt (på forespørgsel), privat badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, individuel aircondition, room service (på forespørgsel). Nogle af værelserne har balkon med udsigt over San Petronio-basilikaen.

Læs om værelserne på Art Hotel Commercianti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map