Anmeldelser af Appartamenti Astoria

 
Appartamenti Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Astoria

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Astoria som ligger i Bologna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Astoria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lejlighed i Via Gallieri

Lejligheden ligger perfekt i forhold til gå-afstand til byens centrum. Den ligger dog ucharmerende og køkkenudstyret er meget mangelfuldt. Lejligheden ligger i miljøzonen (ZTL) og et stykke fra hotellet, hvilket betyder, at bagagen skal fragtes manuelt eller evt. ved hjælp af taxa. Den MEGET simple (eller tarvelig, som beskrevet af anden anmelder) morgenmad skal ligeledes indtages efter en frisk morgentur til hotellet.

Vi fik set Bologne og det var det vi kom for...

Appartamenti Astoria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Astoria
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn

OK

En fin lejlighed, som dog havde et defekt køleskab, hvilket var lidt ærgerligt i den høje varme. Introduktion og vejledning, ved ankomst, virkede lidt overfladisk, hvilket betød at vi aldrig fandt den afbillede terrasse, men som sagt, lejligheden var fin og god til et to-tre dages besøg.

Anbefaling til kommende gæster

Ligger meget tæt på indre by, 5 min. gang.

Appartamenti Astoria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Astoria
Etværelseslejlighed med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva og familie fra Bagsvaerd boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 4. til d. 8. juli 2012.

Ok lejlighed til prisen, men meget skrabet køkken med næsten intet inventar. Beliggenheden var rigtig fin for os og som børnefamilie var vi glade for lokationen på 1. sal med elevator. Der var dog for langt (ca. 1/2 km) til den morgenmad, der var indeholdt i tilbuddet, så lige på det punkt ville vi nok hellere have haft et afslag i prisen. Afskærmning mellem de to rum i lejligheden ville have været at foretrække.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jan og kæresten fra Sønderborg boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 8. til d. 13. august 2011 og på Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno fra d. 13. til d. 19. august 2011.

Ankomsten til hotellet gik helt uden problemer, og det var heller ikke noget problem, at vi ikke længere havde opholdbeviset fra In-Italia, som jeg havde efterladt på et hotelværelse i Liechtenstein. Nedkørslen til P-anlægget er rimeligt stejl, men kører man ikke i en sænket bil burde det ikke være noget problem. Der er gratis wifi i hotellet, og da vi var der var passwordet hastoria. Man kan iøvrigt køre til hotellet uden at komme ind i den del af byen, der har begrænset adgang for den kørende trafik.

Lejligheden lå i en stille og rolig sidegade, 10 min gang fra hotellet, med en købmand kun 10 meter væk, og en lille restaurant på den anden side af vejen. Maden i restauranten var måske lidt gennemsnitlig, men til gengæld var det meget billigt at spise der. Lejligheden selv var på 1. sal i en baggaard, så der var 100 % stille og roligt om natten, den var pæn og nydelig, og blev gjort ren hver dag. Første aften havde vi problemer med brusekabinen, men den blev repareret allerede dagen efter, helt uden at vi have nævnt det for nogen.

Indenfor 10 min gang er der alt, hvad man som turist kan have brug for, adskillige købmænd, restauranter, et apotek (vi havde store problemer med insektbid), samt flere af byen største turistattraktioner. Togstationen ligger ligeledes ca 10 min gang fra lejligheden, og den benyttede vi til at besøge både Ravenna (1½ time) og Modena (½ time), man skal være opmærksom på at sidste tur hjem fra Ravenna allerede er lidt over kl 20.

Bologna by er meget spændende, og de 36 km arkader der i byen gør at man næsten altid kan gå i skyggen, hvilket kan være en fordel når temperaturen er 30+ grader.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og rejsefælle fra Albertslund boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 13. til d. 20. august 2011.

Hotellejligheden levede næsten op til vore forventninger, lå dejlig tæt på centralstationen og der var rigtig god offentlig transport fra lufthavnen. Byen er et tog knudepunkt og det er derfor nemt at komme rundt til andre byer med tog, dejligt når man har valgt bilen fra. Servicen fra hotel Astoria side var god også den dag elevatoren strejkede, men, men I lejligheden manglede der et par vinglas, en brødkniv, en proptrækker.
Vi ville godt på forhånd have vidst, at i august måned lukker Bologna. Vi ankom lørdag og da var ca. 2/3 af alle butikker og restauranter lukket, på en godt del af dem meddelte et opslag, at det ville de være resten af august. Søndag var stort set alle butikker og restauranter lukket og for at det ikke skulle være løgn, var det en eller anden religiøs fridag om mandagen og igen var en stor del af byen lukket. Endelig om tirsdagen åbnede de restauranter og butikker som ikke holdt ferie, dvs. ca. halvdelen.
Turen bød på rigtig mange historiske oplevelser. Bolognas middelalderbykærne er værd at gå på opdagelse i og selv om det arkæologiske museum, set med danske øjne er noget gammeldags, så var det en oplevelse at se fundene fra Villanova kulturen. Ravenna bød på tidlige kristne kirker med fantastiske mosaikker og i Pisa et fantastisk dåbskapel
Vi fik naturligvis også smagt på alle de fantastiske fødevarer der produceres i regionen.
Samlet set var det en rigtig dejlig ferie

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Louise og rejsefællerne fra Højbjerg boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 23. til d. 27. juli 2011.

Vores tur gik super godt, og alt fungerede optimalt, så vi har været fuldt ud tilfredse.

Jeg vil i den forbindelse blot sige mange tak for denne gang og takke for super god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jens og rejsefælle fra Valby boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 14. til d. 22. august 2010.

Byen og området:
Bologna er en meget flot by, der ikke er overrendt af turister. Byen var ren og pæn, og takket være megen patruljering fra politi, carrabinieri og militær var der kun et uundgåeligt minimum af gadesælgere og "skumle" typer. Et klart plus. Der er ikke mange must-see's, så det gælder primært om at nyde stemningen i byen, arkitekturen, shoppe etc. I indre by er der flotte søjlegange OVERALT. Meget, meget flot ... eneste minus: Man skal selv aktivt opsøge solen, og en ferie i Bologna er nok ikke den ferie, der giver en den mest brune farve. Men en meget børnevenlig by. Vi var i Bologna midt i august, hvor rigtig mange butikker og trattoriaer desværre lukker ned for ferie.

Opholdsstedet:
Vi boede i lejlighed i Via Gallieri tilknyttet det 3-stjernede Hotel Astoria.
Lejlighedens beliggenhed: Super. 6-7 minutters gang til Piazza Maggiore.
Selve lejligheden: Fin lejlighed - dog var køkkenudstyret under minimumsgrænsen - f.eks. havde vi ikke noget skærebræt, eneste kniv var en form for brødkniv, og eneste to glas var "sennepsglas" - f.eks. ingen vinglas eller proptrækker. :-( Det var jo en del af pointen ved at leje en lejlighed.
Terrassen på Via Gallieri: Der er ikke sol på terrassen. Ellers ok, men den virker nedkørt (visne planter, flere steder mangler der klinker, eller de er knækkede). Bemærk: Der er ikke elektrisk lys på terrassen, så efter mørkets frembrud = ingen hygge på terrassen!
Morgenmaden på hotellet: Hotellet havde gjort et bedre indtryk, hvis de havde undladt at servere morgenmad. Den var tarvelig. Lidt i retning i af vandrerhjemsmorgenmad, hvor der altid mangler enten mælk, cornflakes eller flutes (fra frost), hvilket man i øvrigt konsekvent selv skal gøre personalet opmærksom på ... og hvor frostflutene konsekvent har fået 1-2 min. for meget. Det var bestemt ikke på forventeligt niveau for et 3-stjernet hotel. :-(

Tips til de andre gæster:
Tidspunkt: Undgå hovedferietiden i august, hvor store dele af byens næringsliv lukker ned.
Is: Sørg for at smage verdens bedste is i La Sorbetteria i Via Castiglioni (ca. 10-15 minutters gang fra Piazza Maggiore). 3,20 euro for en stor is.

In Italia:
Vi har følt os velinformerede fra start til slut. Betaling og info har kørt upåklageligt. De kunne sagtens være vores valg til næste rejse til Italien.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan, Mette og Signe fra København Ø boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 27. juli til d. 3. august 2010.

Vi havde luret lidt på muligheden for at bruge in-italia men har altid været vant til at booke alt hos et rejsebureau,
men vi ville til norditalien og rejsebureauernes udvalg begrænser sig til meget få valgmuligheder.
Vi var meget sent ude, endda fredag aften lige op til en weekend, fire dage før afrejse.
Men da vi kunne se at rejse blev markant billigere af at booke fly og hotel seperat i højsæsonen med så kort varsel, så åbnede det muligheder.

Vi valgte Bologna fordi det var mindre turistet end de fleste steder.
In-italia anbefalede Hotel Astoria, så den tog vi. Med så kort varsel var det begrænset hvad vi kunne stille af krav.
Vi ville helst have haft terasse eller balkon, så vi kunne pimpe en flaske barolo, udendørs om aftenen, uden at vække datteren.
Det ønske kunne så ikke opfyldes, men det gjorde ikke så meget da vi brugte det meste af tiden på at vade Bologna, Firenze, Venedig og Ravenna tynde,
hvilket gjorde os grydeklar når vi så endlig kom tilbage værelset som lå på Via Milazzo.

Da vi landede i lufthavnen og havde fået vores bagage gik vi udenfor og tog en Aerobus til banegården.
Vi gik 5 min. hen til Hotellet, hentede nøgler, gik 3 min hen til værelset og låste os ind. Temmelig simpelt. Uden noget der mindede om komplikationer.
Vi fik endda et lille kort på hotellet som dækkede næsten alt hvad vi havde brug for.

Bologna er en genial by, både som afsæt til alle de andre byer og som u-turistet mini-storby, med butikker fra 1500 tallet, Domkirke, smukt centrum, studenter kvarterer,
smalle gade, brede gader med overdækkede fortove, gammel og ny atmosfære..... med andre ord så havde den stort set alt.
Hotel Astorias værelse lå lige uden for centrum, hvilket vel svarer til brokvartererne vs centrum i københavn, bare med kortere afstand.
Værelset var rent (daglig rengøring), med flot badeværelse, gode senge og fint køkken. Intet at udsætte på det. Det er ikke ens egen lejlighed hvor alt er som
man selv har valgt det skal være, men det er osse en del af oplevelsen ved at rejse. Flot opgang med lille besværlig/sjov elevator og gode indkøbs, transport og spise muligheder
i meget kort afstand. Morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om, men de havde yoghurt og musli så vi fik fint tanket op. De dage hvor vi ikke nåede morgenmaden købte vi en
"sandwich", juice og kaffe på et trattoria.

Vi fandt:
- et paradis af en kunstartikel butik lige om hjørnet: Sebino på Via Boldrini 5/2 a.
- en god lokal restaurant skråt overfor værelset, med gode pasta retter og pizzaer i en størrelse der fik min datter
til at spekulere på om det var pinligt at levne eller kunne spise op.
- En typisk italiensk købmand som, modsat mange bolognesere(?), havde et godt engelsk som han brugte til at hjælpe os
med det rigtige valg af en Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia, men lige hvor den lå.........
- God billig Parmigiano Reggiano som viste sig at ligge til 16-23 euro pr. kg.
- Marked på Piazza VIII Agosto på en Fredag, men skulle vist osse være der om lørdagen.

Endvidere var vi heldige at løbe ind i den lokale "Sotto le stelle del Cinema", Bolognas open air film festival.
At sidde i sommervarmen og høre symfoni orkester spille filmtemaer af bl.a. Ennio Morricone eller, hvad vi desværre missede, Anita Ekberg præsentere Fellinis "La Dolce Vita" vist på Piazza Maggiore.
Var og må have været, guddommeligt.

Der er så meget jeg gerne ville have fortalt om vores ture til Firenze og Venedig, men det her skulle vist bare have været en kommentar og ikke en afhandling.

Jeg havde lidt problemer med at finde gode bøger om Bologna med kort varsel så her er mine anbefalinger:
Rejsen rundt i Italien - Politikkens insight guides - ISBN: 978-87-567-8543-3
- God bog som dækker Italiens historie kort, kulturen og livet og som har en god sektion om de fleste store byer inkl. Bologna.

Culinaria Italia - ISBN 978-3-8331-3452-4
- En god Kogebog som samtidig har gode informationer om italien, dens regioner og deres mad.

Lad mig slutte med at rose In-Italia for en god effektiv og velorganiseret service. Intet at udsætte. En service vi med garanti vil benytte os af igen.

God Tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ove og rejsefælle fra Odense N boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 28. maj til d. 4. juni 2010.

Da I jo stod for lejlighed/hotel , kan jeg oplyse, at vi var yderst tilfredse med lejligheden - rengøring ect., den er spartansk men godt udrustet måske bortset fra en proptrækker, som vi så lånte på Astoria. Morgenmaden på hotellet var tilforladelig (!) - sød betjening og venlig stemning.

En god ting ved Bologna er, at den ligger meget centralt for udflugter bl.a. med tog, som vi i to tilfælde benyttede til henholdsvis Ravenna og Ferrara - 2 meget spændende byer, som vi nød at besøge. Vi ville gerne have haft en lille altan/terrasse, og det vil vi søge en anden gang, ligesom 2 enkeltsenge ville have passet os bedre, fremfor "kampen" om det kæmpestore lagen i nattens løb.

Vi kan bestemt anbefale In-Italia som formidler og vi finder firmaet 100% seriøst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørn og Kirsten fra Roskilde boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 10. til d. 18. maj 2010.

Flyturen til Bologna gik planmæssigt - over sydtyskland så vi dybt under os askeskyen fra vulkanudbruddet, men vi undgik gener fra den kant.
Vel ankommet til hotel ASTORIA, hvor vi blev venligt modtaget, blev vi tilbudt at blive kørt til vor lejlighed i Via Galliera. Lejligheden (nr 106 ) var velindrettet og meget fin rengjort - hvilket den iøvrigt blev hver dag under vort ophold - dejligt med nye håndklæder dagligt. Personalet fortjener megen ros for venlighed og veludført arbejde.
Køkkengrejet var lidt mangelfuldt, men et par ekstra kopper blev hurtigt fremskaffet. Varmepladeaggregatet trænger til et lille eftersyn.
Byen var smuk, gammel og dejlig at færdes i. Vejret var fint, lunt med sol, og i Italien blæser det ikke. Vi fik et par regnbyger, ja hele lørdagen regnede det , men da byen har ca 35 km. arkader kunne vi vandre i tørvejr stort set overalt.
Lørdag aften var vi til Rockkoncert på Piazza Maggiore (i tørvejr). Søndag til messe i byens største kirke, som var helt fuld af italienere og kun enkelte turister, ikke et sæde var ledigt.
Vi fandt via de små vicoli frem til de steder, hvor byens borgere handler. Slagtere, bagere grønthandlere og ikke mindst butikker med mængder af oste og skinker - og små hyggelige cafeer. Vi købte selv ind til vor frokost, som vi indtog på terrassen foran vor lejlighed.
En virkelig god restaurant Donatello ikke langt fra vor "bopæl" blev vort stamsted. Søndagsmiddagen kl. 14.00 spiste vi der blandt italienske familier, og vi blev budt varmt velkommen af værten og fruen.
Vi havde en dejlig ferie i Bologna, og byen er absolut et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map