Feriebolig i Bologna

Appartamenti Astoria

Gårdhave på Hotel Astoria Reception på Hotel Astoria
 
Appartamenti Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighederne ejes af Hotel Astoria, og de ligger i to forskellige bygninger i nærheden af hotellet. Du har fri adgang til den store fælles tagterrasse på ca. 100 m² i Via Galliera. Desuden kan du benytte hotellets fællesfaciliteter.

Lejlighed med adgang til tagterrasse

Seks af lejlighederne ligger i Via Milazzo 12 på 5. sal med elevator (ca. 150 m fra hotellet), mens ti af lejlighederne ligger i Via Galliera 61 på 1. og 2. sal med elevator til 1. sal (ca. 500 m fra hotellet). Endelig ligger der en enkelt lejlighed i samme bygning som hotellet. Uanset hvor du bor, har du fri adgang til den store fælles tagterrasse i Via Galliera. Terrassen er på ca. 100 m², og selvom den synes lidt slidt, er den møbleret med både parasoller, borde og stole. Desuden kan du benytte hotellets fællesfaciliteter (blandt andet bar, gårdhave, parkering og fjernsynsstue), hvor morgenmaden serveres som buffet. Bemærk at morgenmaden på hotellet er sparsom, og nogle ville måske foretrække at indkøbe råvarer på det lokale marked og indtage morgenmaden hjemme i lejligheden.

Læs mere om Appartamenti Astoria

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser
- De 15 etværelseslejligheder på ca. 30 m² er nyrenoverede og pænt indrettede. Lejlighederne har dobbeltseng, aircondition, tv, værdiboks, køkkenhjørne med køleskab, elkedel og to kogeplader samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte lejligheder har internetforbindelse og lcd-tv. Her er mulighed for en ekstra opredning på sovesofa.
Toværelseslejlighed med 3+1 sovepladser
- De 2 toværelseslejligheder på ca. 47 m² er nyrenoverede og pænt indrettede. Den ene ligger i Via Milazzo, mens den anden ligger i Via Galliera. Lejlighederne har to dobbeltsenge (i hvert deres rum som ikke er adskilt med en dør), aircondition, tv, værdiboks, køkkenhjørne med køleskab, elkedel og to kogeplader samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map