Anmeldelser af Residence Myricae

 
Residence Myricae er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Myricae er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellaria og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Myricae

Læs personlige anmeldelser af Residence Myricae som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Myricae. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Bjarne og familie fra Odense M boede på Residence Myricae i Bellaria fra d. 24. til d. 31. juli 2004.

Vi har været utrolig glade for både byen Bellaria, området og de to steder Residence Myricae og Residence Holiday. Det levede fuldt ud op til vores forventninger, men efter flere års ferier i Italien, er vi også godt klar over en betalingstrands fordele og ulemper (prisen). Men når man ved det på forhånd, så kommer det ikke som nogen overraskelse, at det er et andet system end ved de danske strande. Bellaria by og område er virkelig godt for det ikke helt unge publikum (35+) og det er utrolig børnevenligt. Her er god strand og masser af handel i gaderne om aftenen. Men der kunne godt være lidt flere forskellige restauranter og forskellige typer af restauranter. Lidt nord for byen (4-5 km) ligger der ved hovedvejen et kæmpe indkøbscenter, hvor man med stor fordel rent prismæssigt og vareudbudsmæssigt kan køre ud og handle ind.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Familien Eeg fra Bjert boede på Residence Myricae fra d. 8. til d. 15. juli 2000. De skrev efter rejsen:

Både byen og hele området var udemærket.
Hotellet var fint, næsten helt nyt, særdeles god lejlighed med havudsigt fra altanen, vi kunne desværre ikke få garage til bilen, dels var der ikke plads og dels kunne den slet ikke være i kælderen, så vi måtte parkere ca. 1 km. fra hotellet, bortset fra det var personalet meget hjælpsomme, de er bestemt ikke gode til sprog (bortset fra deres eget) men prøvede så godt som muligt. [..]
Hotellet ligger ikke på via Panzini men på Via Italia, som er sidegade til hovedgaden Panzini, man skulle måske nævne at leje af strandstole er et krav da der er ca. 2 km. til den frie strand, som kan bruges gratis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Allan og hans familie fra Viborg tilbragte to uger i Bellaria på Residence Myricae fra d. 24. juni. til d. 8. juli 2000. Han meddelte efter hjemrejsen:

Vi har været meget tilfredse med opholdet i Residence Myriacae og byen Bellaria.
Residence Myriacae ligger perfekt i forhold til by,strand vand.selve lejlighederne er perfekte til en familie på 4 personer. Vi havde en kæmpe terrasse, hvor børnene havde plads til at lege.Alt fungerede i lejligheden,alt var i perfekt stand.
Skriv prisen på leje af garage på jeres hjemmeside.Forhandel rabat på leje af garage ved Agensia til jeres kunder 
Tips: der findes et kæmpe indkøbs center lidt uden for byen,som vi handlede meget i.Navnet på centeret er Supermercato Iper.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2000
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map