Ferieboliger og hoteller i Bellaria

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er forretninger, barer og restauranter i Bellaria, men nattelivet er meget begrænset i forhold til den aktivitet, du ellers finder i Rimini. Bellaria er et område med mange ferielejligheder, som mest benyttes af familier, både italienere og udlændigne. Lidt nord for Bellaria ligger det mere kendte Cesenatico, og der er ikke langt ind i baglandet til den største by i området, Cesena, hvor priserne er en del lavere end ude ved kysten.

Bellaria er et godt udgangspunkt for udflugter til Venedig, Bologna, San Marino og Rimini.

Kort over Bellaria

Klik på kortet og se, hvor de forskellige ferieboliger og hoteller ligger. Her kan du også se en liste over de nærmeste lufthavne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferielejlighed og hotel i Bellaria

Vores udvalg med hundredvis af ferieboliger i Italien rummer en bred vifte hoteller, ferielejligheder og andre boligformer i Emilia-Romagna. Alle ferieboliger vi tilbyder i Bellaria får løbende besøg af vores rejsekonsulenter. Vi har derfor et godt kendskab til området og kan give dig personlige tips og råd, hvis du ønsker hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig her. 
 
Vi anbefaler dog, at du starter med at angive dine feriedatoer i søgemaskinen øverst her på siden for at få et overblik over mulighederne. Du kan efterfølgende klikke ind på de forskellige boliger i søgeresultatet for at få en mere grundig beskrivelse. Her finder du svar på det meste.

>> Ferie i Emilia Romagna, find priser på dit hotel eller ferielejlighed her

Læs mere om Bellaria

Skjul teksten
 
 
search map