Elba Ø Vestøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Udfordrende og betagende

Turen byder på utallige udkigsposter, fotogene naturscenarier og stisystemer ned til de underliggende strande – der er mulighed for at bade i krystalblåt hav fra en kridhvid sandstrand eller fra bløde grå klippefremspring, der ligger og skvulper i havoverfladen. Strandene Cavoli og Fetovaia nær Campo nell’Elba skulle være nogle af øens mest betagende. Vejen vil for nogle frembringe glædes hvin, mens den for andre vil være en smule udfordrende, dels grundet dens mange hårnåle sving, til dels fordi den vitterligt følger det yderste af Monte Capanne og således kun er afskåret fra havet af stejle skranter og en lille rabat, hvor der gror smukke engblomster.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Gør turen til en udflugt

Turen tager uden yderligere trafik kun en times tid at tilbagelægge, men vi anbefaler at man gør en udflugt ud af turen og tager sig nogle velfortjente pitstops for at bade, nyde naturen og spise en let frokost eller en saftig is i de små flækker, man kommer igennem.

 
search map