Hotel i Procchio på Elba Ø

Hotel Desirée

 
Hotel Desirée er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Desirée er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Procchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette nydelige, moderne hotel nyder en skøn placering i grønne og rolige omgivelser lige ned til stedets egen, private sandstrand på Lido di Spartaia, blot 1 km. fra Procchio og ca. 12 km. fra Elbas hovedby, Portoferraio. Hotellet er fra 1957, men fremstår yderst velholdt og pænt.

Der ligger en ganske finurlig og romantisk historie bag hotellet og dets navn; operasangeren Tancredi Pasero slog sig, efter afslutningen på sig karriere, ned i Spartaia, hvor han opkaldte sin villa Desirée, efter Napoleons første forlovede Bernhardine Eugenie Désirée Clary, der siden blev svensk dronning. Det er denne villa der i dag fungerer som hotel. Hotellet har glimrende faciliteter, både ude og inde; restaurant, bar, frokostrestaurant ved stranden, morgenmadssal, to velholdte tennisbaner, et stort svømmebassin med tilhørende solterrasse, legeplads, samt dejlige, grønne plæner.

Læs mere om Hotel Desirée

Hotellet består af en hovedbygning og to annekser. Dobbeltværelserne, der enten vender ud mod vandet, eller mod bjerget, ligger i hovedbygningen. Værelserne der vender ud mod vandet, har alle balkon. Familieværelserne ligger i de to annekser, Walewska og Paolina. Walewska har plads til 3 personer, og vender ud mod tennisbanen, Paolina har plads til 4 personer, og vender ud mod vandet. Alle værelserne i de to annekser har balkon.

Værelserne er nydeligt indrettet, og udstyret med aircondition, tv, minibar, telefon samt badeværelse med toilet og bruser. Der er privat parkeringsplads tilhørende hvert værelse.

Skjul teksten
 
 
search map