Anmeldelser af Terrazza La Feluca

 
Terrazza La Feluca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza La Feluca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portoferraio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza La Feluca

Læs personlige anmeldelser af Terrazza La Feluca som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza La Feluca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
John Ole og rejseselskab fra Vanløse boede på Terrazza La Feluca i Portoferraio fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Vi havde en pragtfuld uge på Elba, og årstiden er perfekt efter danske forhold, da vi havde 24-28 gr. og Middelhavet var 21, og turistsæsonen stort set slut.
Lejligheden var fantastisk. Vi havde den flotteste udsigt over Portoferraio og havnen, som kan opdrives, da man ikke kan komme højere op end fyret, som var vores nabo.
Der var glimrende små restauranter lige bag ved havnen, med venlig betjening og meget rimelige priser. Jeres agent i Portoferraio er en meget venlig dame, som var både effektiv og hjælpsom. En rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map