Feriebolig i Portoferraio på Elba Ø

Residence Le Ginestre

 
Residence Le Ginestre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Ginestre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portoferraio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Le Ginestre er i grunden en del af det lækre, firestjernede hotel Relais delle Picchiaie, og alt det gode der er at sige om det, kan vi gentage om disse lejligheder. De befinder sig i fredelige, grønne omgivelser 800 meter fra landevejen, så støj fra trafikken er her ingen af. Lejlighederne er dog meget enklere indrettede end hotelværelserne, og de koster da også væsentligt mindre.

Køkkenfaciliteter, badeværelse og fjernsyn bliver det immervæk til, og en del af de mindste lejligheder har også gratis aircondition. Gæster i lejlighederne har altid mulighed for at benytte sig af de mange servicetilbud (svømmebassiner, sauna, tyrkisk bad, tennis, mountainbikes, fittnescenter osv.) som er tilknyttet hotellet, men mod betaling. In-Italias gæster kan imidlertid benytte alle disse tilbud uden merbetaling, da vi har en særlig aftale med hotellet. Golfbanen er en kilometer væk, restaurant er der på stedet, og ridemuligheder er lige om hjørnet.

Læs mere om Residence Le Ginestre

Etværelseslejligheder med 2/3 sovepladser
- Lejlighederne består af ét rum med køkkenhjørne, dobbeltseng og vægseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejlighederne har enten balkon eller altan med bord og stole. Lejligheder med altan har desuden aircondition.
Etværelseslejligheder med 4 sovepladser
- Lejlighederne består af ét rum med køkkenhjørne, dobbeltseng og køjeseng i en alkove samt badeværelse med bruser og toilet. Lejlighederne har altan med bord og stole samt aircondition.
Toværelseslejligheder med 4 sovepladser
- Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejlighederne har enten altan eller have med bord og stole.
Bungalow med 6 sovepladser
- Bungalowen (der er kun én) består af stue med sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med badekar og toilet. Den har en privat have med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map