Hotel i Portoferraio på Elba Ø

Relais delle Picchiaie

 
Relais delle Picchiaie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais delle Picchiaie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portoferraio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais delle Picchiaie ligger i en park på en bakke, hvorfra du har udsigt over havet eller rettere over Portoferraios bugt.

Du har havet på den ene side, bakkerne og den maleriske gamle borg Castello del Volterraio på den anden. Du mødes af den velduftende maki med dens mangfoldige indtryk fra pinjer, korkege, gyvel, vild lavendel og utallige andre træer, buske og blomster. Midt i denne oase af naturens skønhed finder du et veldrevet hotel med al den komfort, du kan ønske dig. Sig hvad du drømmer om, her finder du det!

Læs mere om Relais delle Picchiaie

Her er en god restaurant (hvor du også kan smage nogle af Elbas spændende vine), et stort svømmebassin (20 x 8 meter) og et mindre med vandmassage (8 meter i diameter), sauna tyrkisk bad, fittnes-center, billard, petanque, mountaibikes og tennis. Det er alt sammen inkluderet i værelsets pris. Desuden er Relais delle Picchiaie nabo til såvel en rideskole som til en golfklub, og så har hotellet da også en fordelagtig aftale med en dykkerklub. Vi har sikkert glemt mange andre positive sider ved dette lækre hotel, men det skal du selv opdage, når du er dernede.

Dobbeltværelse Classic
- Disse værelser kan enten ligge i hovedbygningen eller i parken. De er alle renoverede inden for de sidste år og byder på dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, satellitfjernsyn, minibar, internetadgang og privat badeværelse med bruser eller kar, hårtørrer, tøfler og badekåbe. Det er muligt at få værelser med balkon og/eller havudsigt mod betaling af tillæg (se nedenfor).

Junior Suite
- Disse værelser i hovedbygningen. De har alle balkon med havudsigt og er større end dobbeltværelserne. De har dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, minibar, internetadgang og privat badeværelse med bruser eller kar, hårtørrer, tøfler og badekåbe.

Suite
- Disse værelser i hovedbygningen består af soveværelse med dobbeltseng samt stue med sovesofa og skrivebord. De har alle en privat terrasse med udsigt over havet, aircondition, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, minibar, internetadgang og privat badeværelse med bruser eller kar, hårtørrer, tøfler og badekåbe.

Family Room
- Er i grunden to dobbeltværelser med dør imellem. De er alle renoverede inden for de sidste år og byder på to værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, satellitfjernsyn, minibar, internetadgang og to private badeværelser med bruser eller kar, hårtørrer, tøfler og badekåbe. Det er muligt at få værelser med balkon og/eller havudsigt mod betaling af tillæg (se nedenfor).

Skjul teksten
 
 
search map