Anmeldelser af Hotel Club Airone

 
Hotel Club Airone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Club Airone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portoferraio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Club Airone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Club Airone som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Club Airone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pernille, Stig og deres femårige søn fra Birkerød boede på Hotel Club Airone i Portoferraio fra d. 13. til d. 16. juni 2005.

Turen til Elba, var ogå en rigtig dejlig oplevelse.
Hotellet var helt i top. En dejlig lejlighed med eget værelse til vores søn. Tjernestaben var den mest effektive, vi nogensinde har oplevet. Venlige, høflige og hjertelige i særdeleshed overfor børnene. Maden var simpelthen i særklasse og udvalget var fantastisk. Portoferraio er en hyggelig og charmerende havneby, som er dejlig at slendre rundt i. Selve Elba er utrolig smuk og der er nogle ret mange spændende veje, snoede veje med postkort-view over byer og havet. Enkelte småbyer er så "spændende" at køre igennem, at det kræver is i maven (meget meget smalle ikke-ensrettede gader). Er man til strande og ren afslapning er Elba sagen men hvis man gerne vil se en masse, skal man nok ikke regne med de store oplevelser på Elba.

Øvrige kommentarer:
Generelt syntes vi, at vi kom langt med engelsk. Der var flere, end vi regnede med, som kunne gøre sig forståelige på engelsk. Det er dog altid en kæmpe fordel at medbringe en parlør.

Italienerne er gode til skiltning. Vi havde ingen problemer med at finde de forskellige byer, dog sker der noget, når der skal skiltes til seværdigheder. Udenfor byerne er skiltning af seværdigheder fin men lige så snart, man kommer ind i byen, forsvinder skiltningen og man føler sig noget lost.

Og så er italienerne ikke glade for, at man benytter deres toiletter på forskellige caféer og restaurationer uden at man køber noget. Og da det ikke flyder med offentlige toiletter, er det ikke så heldigt, når man rejser med børn.

Og så lige en bemærkning til det skæve tårn i Pisa.
Hvis man regner med at tage sit barn under 8 med op i tårnet, så kan man godt glemme det. Børn under 8 og folk med dårligt helbred har ingen adgang til tårnet. Det var ikke at læse i nogle at de ellers glimrende bøger om Italien, vi havde lånt. Så det var jo en kedelig overraskelse, at vores 5½ årige søn, som i øvrigt havde glædet sig til besøget, ikke måtte komme med. Vi droppede selvfølgelig selv at bese tårnet indvendig fra. Så skal man som turist lige huske at medbringe en trøje, sjal eller iklæde sig en bluse, som dækker skuldrene, når man besøger kirkerne. Også mændene. Nogle kirker er mere strikse end andre.

Ja, det var så vores kommentarer til turen, som alt taget i betragtning var en rigtig dejlig og mindeværdig tur. Skal vi nogensinde til Italien igen, så bestiller vi helt sikkert hos jer igen. God hjemmeside og god service ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map