Hotel i Portoferraio på Elba Ø

Hotel Club Airone

 
Hotel Club Airone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Club Airone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portoferraio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Airone ligger i rolige omgivelser uden for Portoferraio. Hotellet ligger lige ud til vandet og fra den store og grønne park nydes den flotte udsigt over byen og bugten.

Dets beliggenhed ud til vandet og det store poolanlæg med børnebassin, vandmassage og olympisk bassin, stedets to tennisbaner, fodboldbane, boccia samt hotellets egen mole, hvorfra der arrangeres udflugter med motorbåd til 12 personer, gør stedet attraktivt for dem, der søger en aktiv ferie i rolige omgivelser. Ved hotellet er der desuden anlagt en privat strand (hvortil man har transporteret sand), hvor parasoller og liggestole står til gæsternes disposition.

Læs mere om Hotel Club Airone

Morgenmaden er lagt an på at tilfredsstille nordeuropæiske krav og serveres - så længe vejret tillader det - på restaurantens terrasse. Ved snackbaren er det desuden muligt at købe kolde retter og snacks. Hotellet har også arrangeret en børnerestaurant; Peter Pan, fra d. 7. juni til d. 12. september, som søger for, at de mindre ferieentusiaster kan få en god gastronomisk oplevelse uden fiskeben og ukendte krydderier. Der arrangeres også, i samme periode, miniklub for børn mellem 4 og 12 år.

Værelserne er forholdsvis store og ligger enten i stueetagen eller på første sal. Her er alt, hvad der kan forventes af et 4-stjernet hotel, dvs. balkon eller terrasse med bord og stole og tørrestativ, telefon, satellitfjernsyn, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og eget badeværelse / toilet med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map