Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Ø

Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Elba VIP er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Azzurro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Elba VIP ligger i forbindelse med den hyggelige havneby Porto Azzurro i et roligt og grønt område. Her får du rummelige lejligheder i stuen eller på første sal og ikke mindst din egen terrasse. Din bil kan du trygt efterlade i garagen. Børnene vil elske det og slå sig løs i børnepoolen og på legepladsen.

Det hyggelige nærliggende centrum

I centrum af Porto Azzurro (400 meter) kan man finde alle mulige butikker, adskillige restauranter og pizzeriaer, diskoteker, lægekonsultation og apoteker, bådudlejning etc. Det er også muligt at benytte minigolfbane, windsurfing, vandski, kajak og lignende i byen. Ved Porto Azzurro er der en lille strand og ca. 1,2 km væk ligger den dejlige Barbarossa-strand.

Læs mere om Residence Elba VIP

Faciliteter i lange baner

Residence Elba VIP består af to bygninger som ligger omkring en mangekantet pool og der er også børnepool og legeplads. Beboerne kan benytte sig af reception, boccia, vaskeri, grill, fælles satellit-tv samt garage. Ca. 150 meter fra lejlighederne ligger et nyt idrætscenter med to tennisbaner, lille fodboldbane samt pizzeria og bar og stort supermarked. 10 km derfra er der en golfbane med ni huller.

Rummelige lejligheder med egen terrasse

Lejlighederne, som er velmøblerede, er rummelige og ligger enten i stueetagen eller på første sal. De råder over satellitfjernsyn med tyske og engelske kanaler samt dvd-afspiller. De har alle også egen terrasse eller balkon med havemøbler. En overdækket parkeringsplads pr. lejlighed er inkluderet i prisen. Fra sommeren 2013 vil der også være aircondition i de fleste lejligheder og ved bestilling kan man vælge, om man ønsker at bestille denne facilitet under opholdet .

Lejlighederne på Residence Elba VIP

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (med aircondition)

Består af opholdsstue med køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejlighederne har balkon med havemøbler til den ene side og terrasse mod poolen. Alle lejlighederne ligger i stueetagen.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med aircondition)

Består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejlighederne har balkon med havemøbler til den ene side og terrasse mod poolen. Alle lejlighederne ligger i stueetagen.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition)

Består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse og balkon med havemøbler.. Soveværelset med de to enkeltsenge kan ligge på kvisten - adgang hertil foregår ad smal vindeltrappe. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal.

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser (med aircondition)

Er fordelt på to etager og er ca. 65 m ² stor. På nederste etage findes opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, balkon på ca. 15 m² med havemøbler og eget badeværelse. På øverste etage ligger der et soveværelse med to enkeltsenge og et ekstra badeværelse - trappen op er en smal vindeltrappe.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Elba VIP

Læs personlige anmeldelser af Residence Elba VIP som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Elba VIP. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Residence Elba VIP

PORTO AZZURRO

Det var en meget dejlig afslappende ferie på øen Elba.

Læs mere

Fantastiske ferieboliger

Rigtige hyggelige pæne og rene ferielejligheder og swimmingpool.

Læs mere

Perfekt beliggenhed I Porto Azzurro

Vi besøgte Elba VIP i slutningen af juni og havde virkelig en fantastisk uge. Beliggenheden er kanon ca. 10 minutters gang fra havnen i en rolig del af den lille by. Vi havde lejligheden med en etage, hvilket ikke er ideelt, hvis man rejser med børn, men vi vænnede og ret hurtigt til det. Lejlighederne er veludstyrede, men ingen vinglas, som var lidt mærkeligt. Dejlig terrasse med sol fra morgen til aften. Den store poole var ren og rar og ingen trængsel blandt liggestole. Legepladsen var fin, men noget nedslidt, ved siden af var et lille udendørs træningsområde, helt ok. På bagsiden af komplekset er en lille børnepool, her er der også bordtennisbord. Vi ønsker virkelig at fremhæve grillpladsen, et superfint arrangeret sted med murede grill, hvor der var også en pizzaovn, fint stenbord. Kan virkelig anbefale at bruge dette i den varme sommeraften. Kun 5 min fra Elba VIP er en stort og velassorteret forretning. Plus også for parkeringshuset. Da vi var der var det meste italienerne der. Vi oplevede ikke, at vi blev forstyrret på nogen måde, det var virkelig roligt og fredeligt. Ejeren var meget hjælpsom og nysgerrig på os som kørte i bil helt fra Sverige. Vi brugte også mulighed for at vaske, der var to gode maskiner og en tørretumbler. Vi vil helt sikkert vende tilbage til denne feriebolig.

Læs mere

2 voksne, 2 små børn. Juli 2014.

Fin lejlighed, omend noget skrabet indhold af køkkenredskaber.

Underlaget på legepladsen var meget slidt
Børnepoolen så ikke ud til at have været i brug længe, den var ikke rengjort.

Læs mere

Et på alle måder meget dejligt sted

Vi har været en uge på Elba VIP og det har været herligt. Dejlig stor lejlighed med en stor terrasse. Stor flot pool, en fin børnepool og en god legeplads. Børnepoolen ligger i en have/lille park med oliventræer og citrontræer - meget charmerende. Værtindens er meget sød og hjælpsom og man føler sig meget velkommen. Rigtig fine parkeringsforhold i kølig parkeringdkælder under ressortet. Pænt og velholdt med blomster og træer overalt. Der ligger et middelstort supermarked under fem minutters gang væk og man kan gå til Porto Azzurros centrum på 10 minutter. Byen er rigtig hyggelig med mange små butikker og udmærkede restauranter. Stranden er med småsten men man kan godt bade der. Der er dog mange langt bedre strande på Elba.

Læs mere

Familievenlig med god beliggenhed

Dejligt lejlighedsområde. Tilpas stort, meget dejlig pool og rene lejligheder. Nærheden til havnen i Porto Azzurro med alle de fine restauranter gøre stedet rigtig godt. I nærheden er også et stort og godt supermarked.

Læs mere
 
search map