Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Ø

Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Elba VIP er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Azzurro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Elba VIP ligger i forbindelse med den hyggelige havneby Porto Azzurro i et roligt og grønt område. Her får du rummelige lejligheder i stuen eller på første sal og ikke mindst din egen terrasse. Din bil kan du trygt efterlade i garagen. Børnene vil elske det og slå sig løs i børnepoolen og på legepladsen.

Det hyggelige nærliggende centrum

I centrum af Porto Azzurro (400 meter) kan man finde alle mulige butikker, adskillige restauranter og pizzeriaer, diskoteker, lægekonsultation og apoteker, bådudlejning etc. Det er også muligt at benytte minigolfbane, windsurfing, vandski, kajak og lignende i byen. Ved Porto Azzurro er der en lille strand og ca. 1,2 km væk ligger den dejlige Barbarossa-strand.

Læs mere om Residence Elba VIP

Faciliteter i lange baner

Residence Elba VIP består af to bygninger som ligger omkring en mangekantet pool og der er også børnepool og legeplads. Beboerne kan benytte sig af reception, boccia, vaskeri, grill, fælles satellit-tv samt garage. Ca. 150 meter fra lejlighederne ligger et nyt idrætscenter med to tennisbaner, lille fodboldbane samt pizzeria og bar og stort supermarked. 10 km derfra er der en golfbane med ni huller.

Rummelige lejligheder med egen terrasse

Lejlighederne, som er velmøblerede, er rummelige og ligger enten i stueetagen eller på første sal. De råder over satellitfjernsyn med tyske og engelske kanaler samt dvd-afspiller. De har alle også egen terrasse eller balkon med havemøbler. En overdækket parkeringsplads pr. lejlighed er inkluderet i prisen. Fra sommeren 2013 vil der også være aircondition i de fleste lejligheder og ved bestilling kan man vælge, om man ønsker at bestille denne facilitet under opholdet .

Lejlighederne på Residence Elba VIP

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (med aircondition)

Består af opholdsstue med køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejlighederne har balkon med havemøbler til den ene side og terrasse mod poolen. Alle lejlighederne ligger i stueetagen.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med aircondition)

Består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejlighederne har balkon med havemøbler til den ene side og terrasse mod poolen. Alle lejlighederne ligger i stueetagen.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition)

Består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse og balkon med havemøbler.. Soveværelset med de to enkeltsenge kan ligge på kvisten - adgang hertil foregår ad smal vindeltrappe. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal.

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser (med aircondition)

Er fordelt på to etager og er ca. 65 m ² stor. På nederste etage findes opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, stort soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, balkon på ca. 15 m² med havemøbler og eget badeværelse. På øverste etage ligger der et soveværelse med to enkeltsenge og et ekstra badeværelse - trappen op er en smal vindeltrappe.

Skjul teksten
 
 
search map