Hotel i Porto Azzurro på Elba Ø

Grand Hotel Elba International

 
Grand Hotel Elba International er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Elba International er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Azzurro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette moderne, velindrettede hotel ligger i et fredet, grønt område. Hotellet ligger hævet over vandet, med en skøn udsigt over Golfo di Porto Azzurro, neden for Capoliveri, på den sydøstlige del af Elba. Capoliveris hyggelige centrum ligger ca. 2 km fra hotellet, Porto Azzurro ligger ca. 3 km herfra. Hotellets private strand nås let, via en elevator, der fører fra hotellet og ned til vandet. I sommersæsonen går der fra stranden også både til Porto Azzurro og tilbage igen (mod betaling).

Hotellet synes måske ikke af noget særligt udefra, men både værelser og fællesarealer er flotte og ganske stilfulde. Der findes mange, og gode faciliteter på hotellet, bl.a. flot, panoramisk solterrasse med svømmebassin (28 x 12 meter) med børnebassin (18 x 16 meter), fitness - samt helsecenter med sauna, dampbad og boblebad, tennisbaner, fodboldbane, mountain bikes, bar, 3 restauranter, elevator samt gratis parkeringsplads.

Læs mere om Grand Hotel Elba International

Der er i alt 131 værelser på hotellet, hvoraf mange med balkon og/eller havudsigt. De er alle rummelige, flot indrettet og udstyret med telefon, pengeskab, aircondition, satellittv samt internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map