Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Ø

Cala di Mola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cala di Mola er et dejligt hotel, der netop har gjort sig fortjent til 4**** stjerner og lejlighedskompleks (fortsat 3***-stjernet) bygget i middelhavsstil, beliggende ved bugten af samme navn, blot få minutters kørsel fra Porto Azzuro langs kystvejen. Lejlighederne og hotelværelserne er beliggende op ad en bakkeskråning med udsigt over bugten.

Terrasse med panorama

På den runde panorama-terrasse foran receptionsområdet serveres der morgenmadsbuffet i sommermånederne, og her er også international underholdning nogle gange om ugen. Hotellets restaurant "La Cambusa" er beliggende i etagen under receptionen. Har du valgt halvpension (kun for hotelgæster) spiser du her. Gæsterne som bor i lejlighed, kan bestille a la carte.

Læs mere om Cala di Mola

Vand i lange baner

Fra receptionsområdet går man gennem en lille tunnel under kystvejen ned til det nyligt renoverede svømmebassin med havvand og jacuzzi-hjørne, samt børnebassin og poolbar. Fra baren ved poolen, som først åbner i begyndelsen af juni, kan man købe både varme og kolde retter til frokost. I området mellem reception og svømmebassin er der desuden mulighed for wi-fi internetforbindelse, som ikke kan garanteres fra alle lejligheder / værelser. Har man lyst, er det muligt at deltage i nogle af de mange organiserede aktiviteter (i sommermånederne) som f.eks. volleyball, vand-arobic. Der arrangeres også bådture, der foregår fra hotellets private anløbsbro. Her kan gæster, der ankommer i mindre både, iøvrigt også lægge til, ligesom det er muligt at leje kanoer og pedalbåde ved denne bro. Miniklubben er for børn fra 4 år, og her tilbydes et varieret program sommeren igennem.

Flere faciliteter

Mellem poolområdet og anløbsbroen findes et stort sand- og græsareal med bl.a. volleyballbane. Ønsker man at tage til den nærliggende sandstrand "Lido di Capoliveri", kan man benytte hotellets shuttlebus (til rådighed kun i bestemte perioder).

Værelser med maritim stil og balkon

Hotelværelserne er indrettet som standard- eller superiorværelse og er beliggende omkring receptionsområdet samt op ad en skråning, hvor du også finder lejlighederne. De er indrettet i maritim stil med sengetæpper, der matcher de iøjnefaldende orange parasoller, som man finder på udendørsarealerne. Alle værelser har aircondition og små umøblerede balkoner, der alle vender mod havet. Der findes dobbeltværelser samt store familieværelser til fire personer. NB. For lejlighederne er der fast ankomst- og afrejsedag om søndagen!

Læs om lejlighederne på Cala di Mola

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map