Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Ø

Cala di Mola

 
Cala di Mola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cala di Mola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Azzurro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cala di Mola er et dejligt hotel, der netop har gjort sig fortjent til 4**** stjerner og lejlighedskompleks (fortsat 3***-stjernet) bygget i middelhavsstil, beliggende ved bugten af samme navn, blot få minutters kørsel fra Porto Azzuro langs kystvejen. Lejlighederne og hotelværelserne er beliggende op ad en bakkeskråning med udsigt over bugten.

Terrasse med panorama

På den runde panorama-terrasse foran receptionsområdet serveres der morgenmadsbuffet i sommermånederne, og her er også international underholdning nogle gange om ugen. Hotellets restaurant "La Cambusa" er beliggende i etagen under receptionen. Har du valgt halvpension (kun for hotelgæster) spiser du her. Gæsterne som bor i lejlighed, kan bestille a la carte.

Læs mere om Cala di Mola

Vand i lange baner

Fra receptionsområdet går man gennem en lille tunnel under kystvejen ned til det nyligt renoverede svømmebassin med havvand og jacuzzi-hjørne, samt børnebassin og poolbar. Fra baren ved poolen, som først åbner i begyndelsen af juni, kan man købe både varme og kolde retter til frokost. I området mellem reception og svømmebassin er der desuden mulighed for wi-fi internetforbindelse, som ikke kan garanteres fra alle lejligheder / værelser. Har man lyst, er det muligt at deltage i nogle af de mange organiserede aktiviteter (i sommermånederne) som f.eks. volleyball, vand-arobic. Der arrangeres også bådture, der foregår fra hotellets private anløbsbro. Her kan gæster, der ankommer i mindre både, iøvrigt også lægge til, ligesom det er muligt at leje kanoer og pedalbåde ved denne bro. Miniklubben er for børn fra 4 år, og her tilbydes et varieret program sommeren igennem.

Flere faciliteter

Mellem poolområdet og anløbsbroen findes et stort sand- og græsareal med bl.a. volleyballbane. Ønsker man at tage til den nærliggende sandstrand "Lido di Capoliveri", kan man benytte hotellets shuttlebus (til rådighed kun i bestemte perioder).

Værelser med maritim stil og balkon

Hotelværelserne er indrettet som standard- eller superiorværelse og er beliggende omkring receptionsområdet samt op ad en skråning, hvor du også finder lejlighederne. De er indrettet i maritim stil med sengetæpper, der matcher de iøjnefaldende orange parasoller, som man finder på udendørsarealerne. Alle værelser har aircondition og små umøblerede balkoner, der alle vender mod havet. Der findes dobbeltværelser samt store familieværelser til fire personer. NB. For lejlighederne er der fast ankomst- og afrejsedag om søndagen!

Læs om lejlighederne på Cala di Mola

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Cala di Mola

Læs personlige anmeldelser af Cala di Mola som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cala di Mola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Cala di Mola

Dejligt hotel med god beliggenhed på Elba

Indbydende bolig med meget smuk udsigt. Fint poolområde og helt perfekt med badebus til de bedste strande. I nærheden af 2 dejlige byer.

Læs mere

Fantastisk pool

Fin ferielejlighed, med god beliggenhed for køretur og sigtseeing på Elba. Servicemindet betjening, og bestemt ikke overrendt i midt juli, ofte havde vi poolen for os selv.
Der var mælk og vand i køleskabet da vi kom, god service ;)

Læs mere

Bedømmelse af Cala di Mola

Ret enkelt værelse, rent og ryddeligt, balkon med fantastisk udsigt.
God mad.
Meget venlige personale.
Entusiastiske legeledere/ sangere, som desværre også lader sin ven (eller en gæst?) synge, elendigt.
Intet perfekt havbad inden for gåafstand, transport til lido fungerede.
Savenede tips om udflugter.
Ikke helt praktisk at rejse med bus til / fra hotellet.

Læs mere

Bedømmelse af Cala di Mola

Læs mere

Pia og Henrik fra København K boede på Cala di Mola i Porto Azzurro fra d. 26. august til d. 3. september 2012.

Jo tak, turen til Elba gik rigtig godt - det er både nemt og rimeligt at sejle til Elba fra Piombini. Og ingen problem med at finde bus fra færgen til Azzurro. Busserne gik til tiden på den del af øen, vi besøgte. Om aftenen var der gratis shuttlebus ind til Porto Azzurro fra Cala di Mola fra kl. ca. 17.30 til omkring midnat med et interval på ca. 20-30 min. Det er kommunen der sørger for det. God service må man sige. De gange vi skulle til Azzurro om dagen valgte vi at gå, da busserne ikke kører så ofte, men man skal passe på trafikken. Intet fortov og stærk trafik.

Hotellet var vi selv sagt begejstrede for. Skøn beliggenhed, skøn pool, gode værelser (men hvis man ikke er så godt til bens, kan det være svært at komme til sit værelse, hvis man er så heldig (eller uheldig) at få et rum højt oppe. Det er ret stejlt og med trapper. God morgenmad og vi var glade for at have valgt halvpension. Udbuddet var meget varieret og der var mange valgmuligheder, så man nåede at få smagt lidt af det hele. Hyggelig stemning i restauranten. Den eneste anke vi har er den børneunderholdning, der finder sted i ca. 1 time fra kl. ca. 21.30 og frem. Det er meget hyggeligt at høre på børnemusik en gang i mellem, men hver aften var det nøjagtig samme melodier og det var ligegyldigt om der var et eller flere børn, så skulle programmet åbenbart gennemføres. Det er jo faktisk der hvor man gerne vil sidde og nyde en kop kaffe efter middag. Og havde man haft værelse ud til terassen ville det også være irriterende at høre på. Så efter at have været indlagt til dette de to første aftner, var vi rigtig glade for at shuttlebussen kørte, så vi kunne nyde kaffen inde i Porto Azzurro.

Til sidst kan vi da anbefale lokaltransporten på øen, den fungerede fremragende og gik til tiden.

Læs mere

Pia og familien fra Aabenraa boede på Cala di Mola i Porto Azzurro fra d. 22. til d. 29. juli 2007.

Turen til Elba gik godt, øen var dejlig og vejret skønt så hvad mere kan man forlange!

Hotellet levede op til jeres billeder dog må man sige det var lidt slidt og manglede muligheden for aircondition - men ellers var alt OK.
Vi ankom søndag 3 timer før end det aftalte overtagelsestidspunktet - vi blev modtaget med et smil og fik hurtigt overdraget nøglen til lejlighed med udsigt og et ønske om, at nyde ferien og havde vi det mindste problem skulle vi bare komme ned i receptionen - det var service fra første minut. Personalet var venligt og kunne til dels tale enten Tysk eller Engelsk - det eneste man kunne kommentere var den såkaldte "animation" - den foregik på Italiensk og deres program var meget mangelfuldt sammenlignet med andre hoteller.

Til de næstkommende må vores kommentar være: husk endeligt rugbrød - vi har været Elba rundt og har end ikke fundet noget der bare ligner det tyske vacumpakkede brød man ellers altid kan finde på de forskellige feriesteder.

De lokale var venlige og meget gæstfrie på trods af det store antal turister på øen følte vi os ikke uvelkommende -vi nød ligeledes det begrænsede antal Danskere på øen - ikke fordi vi ikke
bryder os om at være Dansker men mere det at man følte sig virkelig i udlandet :O) - tager man derimod til Lidoen føler man sig næsten tilbage i DK - det var skønt at være en af få!

Ellers vil jeg bare sige at vi har haft en uforglemmelig ferie og at det ikke er sidste gang vi har booket igennem In-Italia.

Læs mere
 
search map