Ferieboliger og hoteller i Porto Azzurro

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Paradisets have?

Porto Azzurro betyder azurblå havn på italiensk og ikke uden grund. Byen ligger på den vestlige kyst gemt i en smal bugt. Byen er kendt for stranden med de smukke klippeformationer kombineret med det hvide sand. Her kan man forledes til at tro, at man er havnet i paradisets have.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hyggelig havnepromenade med god stemning

I byen finder du den hyggelige havnepromenade med en del restauranter og caféer lige i nærheden. Der er også flere indkøbsmuligheder i byen, endda større supermarkeder. Fra og til Porto Azzurro sejler der også færge fra fastlandet, dog er forbindelserne ikke lige så gode som til Portoferraio.

Seværdigheder

Af seværdigheder i Porto Azzuro kan vi nævne Forte di Longone fra 1603, der i dag er et fungerende fængsel, men hvis omgivelser indbyder til en smuk gåtur, da fortet ligger hævet over byen. Man kan gå dertil fra centrum af byen ad stejle stier. Det beklagelige, ved at man ikke kan komme ind i fortet, er, at det gemmer på en af Elbas smukkeste kirker.

Og er man til kirker kan man fra Porto Azzuro (ad vejen mod Rio nell’Elba)besøge kapellet Madonna del Monserrato fra 1606, der er beliggende i en ret stridig natur på en mindre klipperyg. Man skal gå det sidste stykke op til kapellet – men også her gælder det, at man ikke kan komme ind og se bygningen indefra, da den kun er åben ved meget særlige lejligheder, bl.a. den 08. September, som er kapellets festdag.

Læs mere om Porto Azzurro

Skjul teksten
 
 
search map