Feriebolig i Ortano på Elba Ø

Ortano Mare Residence

 
Ortano Mare Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ortano Mare Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ortano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ortano Mare Residence har absolut en af de mest attraktive beliggenheder man kan forestille sig. Lige ud til en lille malerisk bugt med en stenstrand og udsigt til en klippeø.

Skulle dette ikke være nok, så er der også restaurant, tre svømmebassiner, af hvilke det ene er et børnebassin, fire tennisbaner, af hvilke tre kan også fungere som lille fodboldbane og den sidste som volleyball-bane; der er desuden mulighed for beach-volley, udlejning af vandcykler og kanoer, bocce samt bordtennis. Mod betaling er der bådudlejning og dykkerkurser hos stedets dykkercenter. Her er også - fra begyndelsen af juni til midten af september - de sædvanlige underholdningsaktiviteter, som man skal forvente sig på italienske feriecentre. Aktiviteterne er mest intensive i august måned og noget mere afdæmpede resten af sommeren.

Læs mere om Ortano Mare Residence

På Ortano Mare Residence er der også 24-timers reception med værdiboksservice, bar, to restauranter, beach bar, lille supermarked, møntvask og naturligvis parkeringsplads. Der er desuden mulighed for udlejning af mountainbikes og scootere.

Feriecentret er opdelt i en hoteldel med 122 værelser og en række mindre bygninger fordelt i den store have med 113 lejligheder i alt. Lejlighederne ligger mellem 250 og 600 meter fra stranden og dermed fra svømmebassinet og underholdningsområdet. Der findes en særlig række lejligheder, der ligger mellem 350 og 600 meter fra stranden i nogle bygninger, som kaldes Le Ville. Lejlighederne i Le Ville har alle egen terrasse eller balkon med bord og stole, og vi har derfor valgt udelukkende at formidle disse lejligheder. De er alle udstyrede med fjernsyn og værdiboks. Der er mulighed - mod betaling af tillæg - for en barneseng eller ekstra seng.

Skjul teksten
 
 
search map