Hotel i Ortano på Elba Ø

Hotel Etrusco

 
Hotel Etrusco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Etrusco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ortano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Øen Elba ligger kun 10 km fra fastlandet, og nås med færge. Hvis du sejler til havnen Rio Marina, kan du være på hotellet på under 5 minutter i bil, da Hotel Etrusco ligger mellem Rio Marina og Portoferraio. Du kører ca. 2 km op ad en vej, og der bliver du budt velkommen af en panoramaudsigt over det omkringliggende landskab.

Hvis hygge og smuk natur står øverst på din ønskeliste

På hotellet er der bar og opholdsstue, hvor du kan læse eller se nyheder på TV. Receptionen er bemandet døgnet rundt med et professionelt og imødekommende personale, og her har du også mulighed for at benytte en værdiboks. Her kan du også få tips til udflugter, færgeforbindelser og anbefalinger til de smukke strande på øerne. I fællesområderne er der gratis wi-fi, og hotellet tilbyder også parkering.

Glæd dig til god mad

Hotel Etruscos lidenskab for god mad kan bl.a. ses på morgenmadsbuffeten, hvor du kan begynde dagen med et varieret måltid.

Selv om det sikkert ikke kræver noget særligt at vække dine smagsløg, kan det alligevel være en god idé, at nyde en aperitif på hotellets terrasse inden middagen, hvor du samtidig kan beundre udsigten over dalen, hvor der vokser både kork- og steneg, og hvor landskabet farvelægges af solnedgangen.

Hvis du kan lide god mad, vil du utvivlsomt sætte pris på den faste menuen som består for det meste af fiskeretter. Brugen af vilde urter som merian, timian, oregano, rosmarin, fennikel og basilikum giver retterne et specielt aromatisk præg. Husets egen økologiske jomfruolivenolie benyttes naturligvis også i madlavningen. Det er derfor ikke udsædvanigt at gæster udefra, vælger at reservere bord på hotellets restaurant.

Læs mere om Hotel Etrusco

Komfortable værelser med aircondition

Værelser er komfortable og enkelt indrettet. De er præget af enkle detaljer og varme pastelfarver, som skaber en rolig og afslappende atmosfære. Badeværelserne har bruser og hårtørrer og alle værelser har aircondition og varme i de kolde måneder.

Hvis du ønsker et værelse med balkon, skal du være tidligt ude, da der kun er ganske få af disse. Samtidig vil du nok alligevel tilbringe det meste af tiden udendørs, for at få mest mulig ud af de fantastiske omgivelser. Ikke alle værelser er udstyret med TV, men hvis du ikke vil gå glip af dagens nyheder, kan du se TV sammen med de andre gæster i opholdsstuen. Nogle værelser der har balkon ligger mod bagsiden af hotellet og nogle med udsigt ind i en mur.

Kort afstand til havet

Hotellet ligger lige ud til hovedvejen mellem Rio Marina og Portoferraio – der er trafikeret og hotellets beliggenhed passer godt til dig, som ønsker at udforske øen til bunds. Her oplever du den høje himmel som møder det krystalklare hav i horisonten, og rundt omkring dig vokser naturen vildt og uberørt.

Besøg baglandet eller følg hele østkysten fra Porto Azzurro til Rio Marina, og op til Cavo med de uforglemmelige udsigter. Vi anbefaler dig også at aflægge visit i den lile bugt Ortano. Bugten som ligger i Rio dell'Elbas kommune, er meget idyllisk med en lille stenet ø ud for stranden. Den nærmeste by er Rio Marina (ca. 4 km), Porto Azzuro (ca. 15 km) og Portoferraio (ca. 30 km). Er du en strandløve, bør du besøge stranden Reale, som er en rigtig perle, hvor du kan bestille forfriskninger på stranden efter du har snorklet eller måske oven i købet kastet dig ud i at windsurfe.

Udforsk øen Elba med det dejlige Hotel Etrusco som base. Slap af i den frie natur, tag en forfriskende dukkert i det krystalklare hav og forkæl dine smagsløg med hotellets gourmetkøkken.

Bemærk venligst. Vi anbefaler dig at bestille billetter til bil i god tid i højsæsonen.

Læs om værelserne på Hotel Etrusco

Skjul teksten
 
 
search map