Anmeldelser af Helios Residence

 
Helios Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Helios Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nisportino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Helios Residence

Læs personlige anmeldelser af Helios Residence som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Helios Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lea og Steen fra Århus N. boede på Helios Residence i Nisportino fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Det var andet år i træk, at vi var på Elba og i Nisportino. Og vi havde bevidst booket os ind i det samme lejlighedsområde som i 2005, for sidste år var vi utrolig glade for at være der. Men i år er vi blevet slemt skuffet, og vender bestemt ikke tilbage dertil igen.
Vi valgt at være i lejligheden mindst muligt, da der var så meget larm hele dagen igennem og om aftenen. Om formiddagen bankede musikken ud fra højtaleren ved poolen fra klokken 10.30, så vi ikke kunne side ude på vores altan for og tale sammen – og det fortsatte så hele dagen igennem til kl. 19.00. Det var simpelthen ikke til at holde ud. Om aftenen var der så
underholdning på scenen. Igen MEGET højt. Det fortsatte tit til kl. 24.00. Igen kunne vi ikke side udenfor. Det var igen ulideligt.

Vi var ikke kommet til Elba for at side indenfor, men det var vi simpelthen nød til, hvis vi skulle kunne tale sammen om aftenen og hvis vi i det hele taget skulle holde aftenerne ud.
Så nej – vi var bestemt ikke tilfredse med dette års ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Thisted boede på Helios Residence i Nisportino fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Hermed lidt feedback om feriecentret "Helios, Nisportino".

Jeg vil straks anføre, at vi blev venligt modtaget, og at personalet var meget imødekommende og hjælpsomt. Samtidig vil jeg sige, at det er en absolut fordel at kunne lidt italiensk, jo mere jo bedre. Stedet henvender sig i høj grad til et italiensk publikum, og andre sprog er der ikke mange på stedet, der behersker. Således foregår informationsaftenen udelukkende på italiensk. Ligeledes accepteres kun italienske betalingskort.

Kørselsvejledningen så jeg gerne revideret. Fra Bagnaia til Nisporto er det en ualmindelig dårlig grusvej fuld af vaskebrætriller og huller - uden autoværn eller andre nymodens faciliteter. Og Nisportino med ³Helios² ligger ikke inden Nisporto, som angivet på fremsendte kortskitse, men efter - via en opstigning og endnu en nedkørsel. Den bedste rute fra Portoferraio er ad god asfalteret og velanlagt vej via Porto Azurro og Rio Nell¹Elba direkte til Nisportino. Den er på ca. 40 km mod den dårlige vejs ca. 30 km. Touring Club Italiano har et udmærket kort over Toscana, og I kunne evt. sende fotokopi af Elba derfra til fremtidige gæster, så de får den nøjagtige beliggenhed af Nisportino.

Færgerne til Elba fra Piombino er hyppige, men hårdt belastede, så det er klogt at booke, hvis man regner med at skulle sejle lørdage eller søndage, specielt i juli og august.

³Helios² er det eneste, der er på stedet bortset fra en strandrestaurant og nogle private villaer. Minimarkedet på stedet har et rimeligt udvalg af mad og frisk brød hver morgen. Men indenfor mindre end en halv times kørsel er der flere muligheder for indkøb og restauranter. Pengeautomater findes i Rio Nell¹Elba og Rio Marina.

Badning: Stranden er stenet, og det er en fordel med badesko; osse fordi stenene er meget varme at gå på. Kan ligesom badehætter til brug i pool købes i minimarked på stedet.

Støjniveau: De fleste aftener er der en eller anden slags underholdning med højttalermusik på friluftsscenen. Det stopper dog i reglen kl. 23. Værelser i nærheden af den store pool må påregne en del jubelråb i åbningstiden: 9-13 og ca 15-19.

Elba er ikke stor. Man skal være meget ivrig bilist for at bruge en tank benzin på en uge. Der er afmærkede vandrestier i bjergene og meget konditionsgivende/krævende cyklemuligheder.

Juli 2006 var meget varm med hedebølge. Værten forærede mig en flora, og af den kunne jeg udlede at april-maj ville være en dejlig periode for naturelskere med blomster overalt på bjergsiderne. September-oktober siges også af de lokale at være dejlig. Trods en temperatur der nat og dag aldrig var under 28° i lejligheden, var vores oplevelse af en fjorten dages ferie for tre generationer god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Christina og familie (samt venner) fra Odense C boede på Helios Residence i Nisportino fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Elba er en smuk ø og vi kom lige midt i hedebølgen. Vi (familie med 2 voksne og 2 små børn)boede på Helios Residence i Nisportino og det levede absolut ikke op til vores forventninger. Den have der stod beskrevet i stueetage var ikke-eksisterende, derimod boede vi 2 meter fra swimmingpoolen uden nogen form for afspærring, det var ikke optimalt i forhold til vores 2-årige søn.
Lejlighederne var klaustrofobisk små og ikke særlig hyggelige. Det værste var dog den meget støjende underholdning hver aften: Baby-disco fra kl. 21 og ofte karoke eller støjende musik bagefter, så højt at man kunne høre det overalt og gjorde det nærmest umuligt at putte små børn før midnat. Pizzariaet på stedet kan max snige sig op på ½ kokkehue både hvad angår service, smag og omgivelser.
Det skal dog tilføjes at de 3 swimmingpools på stedet var velholdte og rene og de lokale på stedet var flinke og imødekommende. Men stedet kan langt fra leve op til prisen - aldrig har vi betalt så meget
for noget så ringe, knap 6000 kr. hjemmefra for en 2-værelseslejlighed og dertil ca. 1400 kr. på stedet inden afrejse (obligatorisk). Det er en helt urimelig pris og absolut med til at vi følte os noget skuffede.
Tips til kommende gæster: Stedet er ikke velegnet til familier med små børn og man skal være forberedt på meget larm om aftenen.

Som anden halvdel af rejseselskabet kan vi fuldt tilslutte os Christinas beskrivelse af det skuffende og dyre ophold. Standarden stod simpelthen ikke mål med prisen. Og at der er ekstremt høj musik over hele resortet til kl mindst 23.30 gør det helt uudholdeligt. At man skal være forberedt på larm et sådant sted er vi klar over - men larm på dette niveau er helt urimeligt - også i betragtning af at det højst var 10-20 mennesker der var tilskuere til "underholdningen". Vi "flygtede" 3 ud af vores 6 aftner til andre steder på øen for ikke at skulle høre på larmen...
Vi: 2 voksne og en 2 årig - som er berejste, åbne, og generelt tolerante med en høj tærskel for rejse-brokkeri.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map