Feriebolig i Nisportino på Elba Ø

Helios Residence

 
Helios Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Helios Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nisportino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Helios Residence ligger midt i 15.000 m² grønne områder. Husene ligger spredt rundt om i det grønne fra stranden ved Nisportino-bugten til den nærliggende bakke. Der er både nybyggede huse og gamle villaer og bondehuse, som for nylig er blevet istandsat.

Her er legeplads, tennisbaner og lillefodboldbane. Ved stranden er der vandcykler, kajakker, windsurfing og sejlbåde. Der arrangeres underholdning på stedets miniklub for børn mellem 4 og 12 år. Du kan desuden - mod betaling - benytte dig af fitnesscenter med sauna, tyrkisk bad og kardiotonisk udstyr.

Læs mere om Helios Residence

Lejlighederne ligger i 4 huse, kaldet Aida, Alloro og La Fonte og Ai Pini, som ligger mellem 300 og 500 meter fra havet. Ved Aida og Alloro ligger et børnebassin og to svømmebasiner. Mellem disse bygninger ligger Il Casale, hvor du finder reception, minimarkedet, bar og restaurant-pizzeria.

Alle lejlighederne har fjernsyn og telefon. Lejlighederne i stueetagen har have med havemøbler, lejlighederne på første sal har overdækket balkon med havemøbler.

Lejlighederne på Helios Residence

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med balkon & havudsigt)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet. De har desuden udgang til en bred balkon med god plads til bord og stole samt havkik.

Skjul teksten
 
 
search map