Feriebolig i Morcone på Elba Ø

Residence Al Pozzo

Stranden
 
Residence Al Pozzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Al Pozzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Morcone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige bag feriecenteret Drago Residence i en eksotisk have ligger det lille ferieboligkompleks Residence Al Pozzo med 8 lejligheder omgivet af klassisk Middelhavsvegetation.

Slap af på stranden

Lejlighederne på Residence Al Pozzo ligger enten i hovedbygningen eller i en de små bygninger, der ligger her i den karakteristiske Middelhavsvegetation, som omgiver feriecentret. Lejlighederne ligger enten i stueetagen med patio eller på første sal med selvstændig indgang og terrasse (nogle er overdækkede) og er alle forskelligt indrettede. Residencets skønne beliggenhed lægger op til lange afslappende dage på stranden og besøg i den charmerende og hyggelige by Capoliveri.

Læs mere om Residence Al Pozzo

Prøv isboderne i den hyggelige by Capoliveri

På stedet kan gæsterne benyttte sig af parkeringsplads (1 parkeringsplads per lejlighed), fællesområde med grill og havepavillon med borde og stole. Til hver lejlighed hører også en parasol, som kan bruges på et lille stykke offentlig strand. På det større stykke betalingsstrand er der mulighed for at leje solstole og her findes også en restaurant, hvor man kan købe morgenmad, frokost og aftensmad. Her der også mulighed for at leje kanoer og vandcykler. I den hyggelige, nærliggende by Capoliveri finder man alt fra bar, isboder, pizzeria'er, restauranter, pubs og supermarked til læge og apotek.

Lejlighederne

Lejlighederne er enkelt indrettede og råder alle over satellit-TV, telefon til receptionen og værdiboks. De har alle patio, balkon eller overdækket terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Residence Al Pozzo

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

består af et værelse med dobbeltseng og tekøkken samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har en stor terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

består enten af opholdsstue med med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse eller af opholdsstue med køkkenhjørne med en enkelt soveplads, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse)

består af opholdsstue med med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type A med terrasse)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og en enkelt soveplads, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 + 1 sovepladser (type B med terrasse)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse emd dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toliet og bruser samt terrasse. Der er mulighed for en ekstra opredning i stuen eller i soveværelset med dobbeltseng (mod betaling).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Al Pozzo

Læs personlige anmeldelser af Residence Al Pozzo som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Al Pozzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Al Pozzo

Bedømmelse af Residence Al Pozzo

Læs mere

Chris og rejsefælle fra Fårup boede på Residence Al Pozzo i Morcone fra d. 17. til d. 24. juli 2011.

Vi har haft en rigtig god tur, flot og dejligt sted,værterne var rigtige søde.Vi var meget glad for den stor hjælp I yede inden vi rejste... Stor oplevelse med færgen til øen, italienerne tager let på tingene,sjovt for danskere der altid kommer i god tid,for god tid i følge italienerne...Dog tager vi aldrig derned igen uden air condition,det var umuligt at sove om natten...Alt i alt en kæmpe spændende og god tur..
Tak for hjælpen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Al Pozzo

Læs mere
 
search map