Anmeldelser af Drago Residence

 
Drago Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Drago Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Morcone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Drago Residence

Læs personlige anmeldelser af Drago Residence som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Drago Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Drago Residence

Drago Residence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Drago Residence
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med aircondition)
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Per og hans familie fra Skjern boede på Drago Residence fra den 6. til den 13. juli 2003. Han skrev følgende:

Elba - helt vidunderlig! Det bedste sted jeg har været på efterhånden mere end 30 års ferieture til Italien, oftest til Italien. 
Flot natur, dejlig strand i Morcone-bugten og perfekt, glasklart vand i bugten. 
Drago Residence i Morcone er yderst velbeliggende, lige på stranden. Centret er godt 40 år gammelt og bærer lidt præg heraf, men er helt OK, dog med mindre mangler, såsom at aftrækket fra emhætten i det relativt nye, velassorterede, køkken i vores lejlighed blot var ført ovenud af køkkenskabene, så "røg og damp" blev blæst op under loftet i stuen, samt en defekt rulleskodde for et af vinduerne. 
Et perfekt sted for børnefamilier, vi kommer meget gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ole og familie fra Virum holdt ferie på Drago Residence fra d. 8. til d. 15. juli 2001. De meddelte efter rejsen:

Vi har været i Italien (primært Toscana) i 3½ uge, og tog til Elba midtvejs for også at få noget rigtig badeferie. Vi kan kun sige, at opholdet i Morcone levede fuldt op til vores forventninger. For at starte med begyndelsen, så planlagde vi vores ferie tilbage i starten af marts. Da vi havde fået ideen med at tage til Elba, kiggede vi på internettet (gennem Jubii) efter et egnet sted, og her fandt vi In-Italia. Overordnet var vi oprigtigt imponerede over jeres udbud ferie-lejligheder i Italien, ikke mindst på Elba. Vi endte med at vælge Drago Residence i Morcone, fordi det ligger så tæt på en sandstrand og fordi standarden og størrelsen af lejlighederne virkede fornuftig. Vi var fuldt ud tilfredse med den tilbagemelding vi fik fra jer efter vores bestilling. Selve opholdet levede bestemt også op til vores forventninger: Stranden var perfekt, og der var ikke flere mennesker end hvad der er behageligt (vi oplevede helt anderledes overbefolkede strande i Viareggio ugen efter). 
Lejligheden var også perfekt: Vi havde 3 pæne værelser, et udmærket spisekøkken og et fint badeværelse. Endelig havde vi to terrasser, hvor vi kunne se havet fra den, hvor vi sad om aftenen. Der var heldigvis dejligt med skygge fra oliven- og mandeltræer, for temperaturen lå hele ugen på 30-33 grader. Komplekset havde en dejlig restaurant direkte til stranden, hvor vi spiste flere gange i løbet af ugen.
Der var så dejligt i Morcone, at vi kun en enkelt dag, hvor det pludselig var regnvejr om formiddagen, kørte lidt rundt på øen. Det eneste man bør sige om Morcone er, at det er så lille en by, at der ikke er noget at lave ud over at gå på stranden. Hvis man vil have afveksnling fra stranden eller vejret er dårligt, er man derfor nødt til at køre et andet sted hen.
Alt i alt har vi været utroligt tilfredse med både In-Italia og vores ophold i Morcone, og vi vil bestemt anbefale både jer og Elba til vores venner og bekendte! Skal vi til Italien igen, vil I også være det første sted vi selv kigger efter et egnet sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map