Feriebolig i Morcone på Elba Ø

Drago Residence

 
Drago Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Drago Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Morcone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drago Residence ligger i den vidunderlige Morcone-bugt – en af de mest betagende dele af Elba – lige ved den smukke sandstrand. Få minutter herfra ligger Capoliveri, en af de mest karakteristiske og kendte byer på øen, hvor der også findes et hav af restauranter, gode indkøbsmuligheder samt læge og apotek.

Karakteristisk middelhavsvegetation

Komplekset består af en hovedbygning, hvor man finder reception, en lille hall, fjernsynsstue og seks lejligheder. Rundt om hovedbygningen finder man flere små bygninger med lejligheder fordelt i den karakteristiske Middelhavsvegetation, som omgiver feriecentret. Lejlighederne ligger enten i stueetagen med patio eller på første sal med selvstændig indgang og er alle forskelligt indrettede.

Læs mere om Drago Residence

Gode faciliteter

Af faciliteter på stedet finder vi reception, hall, bar, restaurant/pizzeria på stranden, grill, lille stykke privat strand med liggestole og solsenge, privat parkering (1 parkeringsplads per lejlighed), mulighed for tilkøb af kvart-, halv- eller helpension. Er man til aktiv ferie, kan man underholde sig med bordtennis, cykler, kanoer i begrænset antal (først til mølle). På stranden er det i øvrigt muligt at leje mindre sejlbåde. I den hyggelige, nærliggende by Capoliveri finder man alt fra bar, isboder, pizzeria'er, restauranter, pubs og supermarked til læge og apotek. Kæledyr er ikke tilladte her.

Enkel men funktionel indretning

Lejlighederne ligger i forskellige bygninger og er forskelligt indrettede. Fælles for dem alle er dog, at indretningen er enkel, men funktionel. De råder alle over fjernsyn, balkon eller patio med bord og stole.

Lejlighederne på Drago Residence

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser

Etværelseslejlighederne med op til tre sovepladser består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltseng, natområde med dobbeltseng og eget badeværelse. De egner sig bedst til unge mennesker der ikke stiller høje krav til deres bolig. De råder alle over aircondition (mod tillæg).

Etværelseslejlighed S med hems og 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Etværelseslejlighederne S har fire sovepladser og er beliggende i hovedbygningen, lige ved stranden. Der er i alt fem lejligheder, som alle ligger på første sal, og har adgang til en stor fællesterrasse med havemøbler, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over havet. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt en hems med dobbeltseng, desuden har lejlighederne eget badeværelse. De råder alle over aircondition (mod tillæg).

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Toværelseslejlighederne med fire sovepladser består enten af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse eller af opholdsstue med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og eget badeværelse. Der er patio eller balkon.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med aircondition)

Treværelseslejlighederne med fire sovepladser ligger på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, eget badeværelse og balkon med havemøbler. Det er muligt at få en femte soveplads i stuen mod betaling af tillæg. Der er aircondition i denne type lejlighed.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Treværelseslejlighederne med seks sovepladser består enten af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng og eget badeværelse eller af opholdsstue med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og eget badeværelse. De har alle balkon eller veranda med havemøbler.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Drago Residence

Læs personlige anmeldelser af Drago Residence som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Drago Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Drago Residence

Læs mere

Per og hans familie fra Skjern boede på Drago Residence fra den 6. til den 13. juli 2003. Han skrev følgende:

Elba - helt vidunderlig! Det bedste sted jeg har været på efterhånden mere end 30 års ferieture til Italien, oftest til Italien. 
Flot natur, dejlig strand i Morcone-bugten og perfekt, glasklart vand i bugten. 
Drago Residence i Morcone er yderst velbeliggende, lige på stranden. Centret er godt 40 år gammelt og bærer lidt præg heraf, men er helt OK, dog med mindre mangler, såsom at aftrækket fra emhætten i det relativt nye, velassorterede, køkken i vores lejlighed blot var ført ovenud af køkkenskabene, så "røg og damp" blev blæst op under loftet i stuen, samt en defekt rulleskodde for et af vinduerne. 
Et perfekt sted for børnefamilier, vi kommer meget gerne igen.

Læs mere

Ole og familie fra Virum holdt ferie på Drago Residence fra d. 8. til d. 15. juli 2001. De meddelte efter rejsen:

Vi har været i Italien (primært Toscana) i 3½ uge, og tog til Elba midtvejs for også at få noget rigtig badeferie. Vi kan kun sige, at opholdet i Morcone levede fuldt op til vores forventninger. For at starte med begyndelsen, så planlagde vi vores ferie tilbage i starten af marts. Da vi havde fået ideen med at tage til Elba, kiggede vi på internettet (gennem Jubii) efter et egnet sted, og her fandt vi In-Italia. Overordnet var vi oprigtigt imponerede over jeres udbud ferie-lejligheder i Italien, ikke mindst på Elba. Vi endte med at vælge Drago Residence i Morcone, fordi det ligger så tæt på en sandstrand og fordi standarden og størrelsen af lejlighederne virkede fornuftig. Vi var fuldt ud tilfredse med den tilbagemelding vi fik fra jer efter vores bestilling. Selve opholdet levede bestemt også op til vores forventninger: Stranden var perfekt, og der var ikke flere mennesker end hvad der er behageligt (vi oplevede helt anderledes overbefolkede strande i Viareggio ugen efter). 
Lejligheden var også perfekt: Vi havde 3 pæne værelser, et udmærket spisekøkken og et fint badeværelse. Endelig havde vi to terrasser, hvor vi kunne se havet fra den, hvor vi sad om aftenen. Der var heldigvis dejligt med skygge fra oliven- og mandeltræer, for temperaturen lå hele ugen på 30-33 grader. Komplekset havde en dejlig restaurant direkte til stranden, hvor vi spiste flere gange i løbet af ugen.
Der var så dejligt i Morcone, at vi kun en enkelt dag, hvor det pludselig var regnvejr om formiddagen, kørte lidt rundt på øen. Det eneste man bør sige om Morcone er, at det er så lille en by, at der ikke er noget at lave ud over at gå på stranden. Hvis man vil have afveksnling fra stranden eller vejret er dårligt, er man derfor nødt til at køre et andet sted hen.
Alt i alt har vi været utroligt tilfredse med både In-Italia og vores ophold i Morcone, og vi vil bestemt anbefale både jer og Elba til vores venner og bekendte! Skal vi til Italien igen, vil I også være det første sted vi selv kigger efter et egnet sted.

Læs mere

Bedømmelse af Drago Residence

Læs mere
 
search map