Feriebolig i Morcone på Elba Ø

Drago Residence

 
Drago Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Drago Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Morcone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drago Residence ligger i den vidunderlige Morcone-bugt – en af de mest betagende dele af Elba – lige ved den smukke sandstrand. Få minutter herfra ligger Capoliveri, en af de mest karakteristiske og kendte byer på øen, hvor der også findes et hav af restauranter, gode indkøbsmuligheder samt læge og apotek.

Karakteristisk middelhavsvegetation

Komplekset består af en hovedbygning, hvor man finder reception, en lille hall, fjernsynsstue og seks lejligheder. Rundt om hovedbygningen finder man flere små bygninger med lejligheder fordelt i den karakteristiske Middelhavsvegetation, som omgiver feriecentret. Lejlighederne ligger enten i stueetagen med patio eller på første sal med selvstændig indgang og er alle forskelligt indrettede.

Læs mere om Drago Residence

Gode faciliteter

Af faciliteter på stedet finder vi reception, hall, bar, restaurant/pizzeria på stranden, grill, lille stykke privat strand med liggestole og solsenge, privat parkering (1 parkeringsplads per lejlighed), mulighed for tilkøb af kvart-, halv- eller helpension. Er man til aktiv ferie, kan man underholde sig med bordtennis, cykler, kanoer i begrænset antal (først til mølle). På stranden er det i øvrigt muligt at leje mindre sejlbåde. I den hyggelige, nærliggende by Capoliveri finder man alt fra bar, isboder, pizzeria'er, restauranter, pubs og supermarked til læge og apotek. Kæledyr er ikke tilladte her.

Enkel men funktionel indretning

Lejlighederne ligger i forskellige bygninger og er forskelligt indrettede. Fælles for dem alle er dog, at indretningen er enkel, men funktionel. De råder alle over fjernsyn, balkon eller patio med bord og stole.

Lejlighederne på Drago Residence

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser

Etværelseslejlighederne med op til tre sovepladser består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltseng, natområde med dobbeltseng og eget badeværelse. De egner sig bedst til unge mennesker der ikke stiller høje krav til deres bolig. De råder alle over aircondition (mod tillæg).

Etværelseslejlighed S med hems og 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Etværelseslejlighederne S har fire sovepladser og er beliggende i hovedbygningen, lige ved stranden. Der er i alt fem lejligheder, som alle ligger på første sal, og har adgang til en stor fællesterrasse med havemøbler, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over havet. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt en hems med dobbeltseng, desuden har lejlighederne eget badeværelse. De råder alle over aircondition (mod tillæg).

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Toværelseslejlighederne med fire sovepladser består enten af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse eller af opholdsstue med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og eget badeværelse. Der er patio eller balkon.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med aircondition)

Treværelseslejlighederne med fire sovepladser ligger på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, eget badeværelse og balkon med havemøbler. Det er muligt at få en femte soveplads i stuen mod betaling af tillæg. Der er aircondition i denne type lejlighed.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Treværelseslejlighederne med seks sovepladser består enten af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng og eget badeværelse eller af opholdsstue med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og eget badeværelse. De har alle balkon eller veranda med havemøbler.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Ø

Terrazza Paoletta

Bagnaia, Elba Ø

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Ø

Populært på Elba Ø

search map