Hotel i Magazzini på Elba Ø

Hotel Villa Ottone

 
Hotel Villa Ottone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Ottone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Elba Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er i grunden urimeligt at beskrive Hotel Villa Ottone i forhold til lmindelige ferieboliger og hoteller, for det er i sandhed helt i særklasse. Især den smukt restaurerede villa fra attenhundredetallet, der ligger helt ned til stranden, kan ikke beskrives, den skal opleves. Men vi må alligevel forsøge.

Hotel Villa Ottone består af to bygninger: den oprindelige villa og en bygning af nyere dato. Begge rummer de 80 værelser af skiftende størrelse, med forskellig udsigt og varierende, men altid smagfuld, møblering. Villaen rummer desuden restauranten, hvor morgenmaden og de andre måltider indtages, når de da ikke henlægges til det fri. Her er nemlig to restauranter, den ene i villaen, den anden i parken.

Læs mere om Hotel Villa Ottone

Den skyggefulde park, der adskilller de to bygninger, rummer palmer, eucalyptustræer, prægtige hibiskusbuske og mange andre indslag af Middelhavets farverige vegetation.

Frokosten serveres på terrassen nær poolen under skyggefulde palmetræer med udsigt til havet. Her finder du bl.a lokale fiskespecialiteter, som tilberedes fra grillrestauranten. I løbet af dagen er snackbaren ved poolen åben for servering. Når dagen går på hæld, må du endelig ikke snyde dig selv for en aperitif i den flotte pianobar i hovedbygningen, hvorfra der er en betagende udsigt over bugten. Middagen kan nydes enten i det fri i parkrestauranten med udsigt til den oplyste villa eller i "Ottone"-restauranten i selve villaen. I begge restauranter serveres der både à la carte og faste menuer. Vinkortet byder på både franske og italienske kvalitetsvine.

Børnene er heller ikke glemt i disse dejlige omgivelser. Der findes både legeplads og børneklub for børn mellem 4-14 år, som byder på forskellige aktiviteter fra juni til september. På den private strand, der består af groft sand, findes der både liggestole, parasoller, omklædningskabiner og håndklæder samt mulighed for wind-surfing, alt inkluderet i prisen. Mod betaling kan du leje cykelbåde, vandski og tage dykkerkursus.

I nærheden er der ligeledes også tennisbaner og spiller du golf, finder du Golf Club Acquabona blot to kilometer fra villaen. Som hotellets gæst får du 20% rabat på green fee. Mulighed for ridning findes blot fem kilometer herfra. Fra juni til september kan man mod betaling komme med motorbåd fra strandbreden ved villaen til Portoferrario.

Læs om værelserne på Hotel Villa Ottone

Skjul teksten
 
 
search map