Anmeldelser af Residence Villa Rosi

 
Residence Villa Rosi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Rosi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Capoliveri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Rosi

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Rosi som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Rosi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tina og familien fra Åbyhøj boede på Campo Blu Residence i Marina di Campo fra d. 10. til d. 17. juli 2011 og på Residence Villa Rosi i Lido di Capoliveri fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Villa Rosi i uge nummer to levede bestemt op til vores forhåbning om, at det sidste sted ville være det bedste. Nyt lyst og dejligt. Poolen var et hit og meget ordentligt lavet – yderst børnevenligt. Selve stranden fejlede ikke noget dejlig sand og skønt vand bare alt alt alt for mange mennesker, det var fluepapir, så vi var rigtig glade for det skønne poolområde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Elin og Erik fra København K boede på Residence Villa Rosi i Lido di Capoliveri fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Elba: Kan der siges rigtig meget godt om, og dér vil vi bestemt komme tilbage. Meget meget smuk ø uden de grimme områder, som andre smukke steder også ofte har. Vidunderligt vand, gode strande, hyggelige og pæne byer med gode og ikke alt for meget junk-turisme. Og selv om der naturligvis er mange udenlandske turister, så er de italienske langt i overtal. Det må heller ikke overses, at man overalt i Italien uanset niveau altid spiser godt, og at alle fødevarer er af kvalitet. Men vil man ikke køre bil, eller kan man ikke lide hårnålesving, så skal man holde sig væk. Og kulturhistorie og kunst er der næsten intet af; Napoleons villa var noget af en skuffelse. Klimaet meget behageligt, da vi var der, omend pletvis for varmt, jf. ndf. Og husk myggespray!
Villa Rossi: Kan der også siges meget godt om. Meget roligt og meget pænt velholdt og dejligt haveområde, som vi stort set havde for os selv. Men næste gang vil vi nok søge et niveau højere, hvad vi faktisk også prøvede hos jer, men som I ikke havde. Vi savnede aircondition, lidt hyggeligere stue med læsemuligheder om aftenen, og så blev vi noget overrasket over det nære forhold til naboen (som i øvrigt var en meget sød italiensk familie med 2 børn) uden nogen form for afskærmning (hvad der dog er på 1. sal, som vi dog havde fravalgt). Så altså næste gang bliver det nok ikke via jer, da I ikke har boliger m/ac og de 4 stjerner, som sådan et forvænt seniorpar som os foretrækker.
Og til sidst: Det er os en gåde, at så mange italienere i turistområder (incl. de unge), som skovler milliarder af Euro ind på turisme, ikke behersker bare et minimum af turistengelsk og undertiden også udviser en ikke ubetydelig arrogance/ligegyldighed over for turister.

In-Italia's kommentar

Ja, hvem kan dog begribe det?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Peter og hans datter fra Charlottenlund boede på Esplanade Hotel & Residence i Viareggio fra d. 7. til d. 14. juli 2007, på Residence Villa Rosi i Lido di Capoliveri fra d. 14. til d. 20. juli 2007 og på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 20. til d. 21. juli 2007.

Det var en dejlig tur. Esplanade lå perfekt til promenaden og stranden, og der var en god service på hotellet. Vi var på halvpension og fik 3 retter hver aften, og det var nok meget godt vi skulle bo i lejlighed ugen efter for ellers tror jeg vi havde taget for mange kg på. Bortset fra den sidste aften var maden rigtig dejlig og flere lokale kom også og spiste på hotellet. Når man bor her er det vigtigt at være bevidst om, at der faktisk er strandstole og parasol med på betalingsstranden inkluderet i prisen. Og jeg tror faktisk også at man kan låne cykler, men der nåede vi ikke.

Turen gik videre til Elba, og der beregnede vi heldigvis god tid, for med italienernes "organisationssans" eller mangel på samme tog det tid, og det er vigtigt at bemærke sig, at har man booked og betalt www.aferry.com med færgen, så har man alligevel ikke gyldig billet og skal på billetkontoret for at få den rigtige (men de havde registreret, at vi havde betalt).

Vi var til gengæld lidt tidlig fremme på pension Rosi. Det opdagede vores værtinde, og hun kom straks, bød os velkommen og åbnede med det samme. En dejlig velkomst. I øvrigt et meget venligt værtspar. Lejligheden var udmærket og beliggenheden var god. Der er en dejlig have og smuk bevoksning. Den lokale strand er lidt overrendt af andre turister, men på Elba er der så mange muligheder, og nogle af dem udnyttede vi, ligesom vi var i de smukke byer Capoliveri og Porto Azurro.

En enkelt aften og nat i smukke Firenze i 37 grader - noget lummert. Hotellet, som jeg har fortrængt navnet på, bør In-italia ikke anbefale. Selvom beliggenheden er god, er det en forfærdelig service eller nærmest som at tale til en maskine, som i udseende minder meget om mr. Bean, og hans manglende empati ligner også. Taler ned til, afbryder en, når man er ved at sige eller spørge om noget. Når man påpeget at air-condition ikke virker, siger han det virker og forklarer, hvordan man indstiller det, og når man gør det han siger, virker det ikke. Påpeger man det, siger han, at det ikke fejler noget, men den nat i 37 grader med samme temperatur inde som ude, badet i sved og med kun 2 timers søvn, ville jeg næsten hellere have sovet i bilen. Under al kritik. Det havde 3 stjerner, men det er 2 for meget og i forhold til det første 3-stjernede vi boede på i Viareggio var der meget stor forskel.

Dog har vi valgt at huske den gode tid og også besøget i Firenze var spændende. Vi valgte naturligvis at spise ude i byen og kørte inden morgenmaden på hotellet var serveret.

Jeg sendte min datter hjem med flyet og kørte selv videre til Lavagne i Ligurien, som jeg på det varmeste kan anbefale og tage bådene og se Portofino, sct. Margurita og 5 Terre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map