Feriebolig i Lido di Capoliveri på Elba Ø

Residence Villa Rosi

 
Residence Villa Rosi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Rosi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Capoliveri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er stille, roligt og fredfyldt. Villa Rosi ligger med en stor grøn have kun 700 meter fra stranden, hvor du finder også et lille supermarked og en restaurant. Ca. 300 meter fra huset ligger det nærmeste pizzeria og isbar samt kiosk. Hvis du savner bylivet ligger Capoliveri under 5 km væk med alle dens restauranter og aktivitetstilbud.

Villa Rosi er udstyret med reception, legeplads, fælles grillområde og bordtennis. Ved Villa Rosi er der desuden svømmebassin med børneområde og tilhørende solterrasse, hvor hver lejlighed har en parasol og to liggestole til rådighed. Det er muligt - mod betaling - at dyrke sejlsport, leje parasoller og liggestole ved stranden.

Læs mere om Residence Villa Rosi

Hovedbygningen indeholder 10 lejligheder, der enten ligger i stueetagen eller på første sal. Lejlighederne i stuen har egen lille terrasse, mens lejlighederne på første sal er udstyret med balkon. Alle lejligheder råder desuden over HD-fjernsyn samt trådløs internetforbindelse. Der garanteres ikke havudsigt på grund af vegetationen.

Lejlighederne på Residence Villa Rosi

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (type M3)

Lejlighederne består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, køkkenhjørne, badeværelse og balkon. De ligger på første sal og det er muligt at få en ekstra seng i lejligheden.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4 A)

Lejlighederne ligger i hovedbygningen, enten på første sal eller i stueetagen. De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og terrasse eller balkon med havemøbler.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4 B)

Lejlighederne ligger i hovedbygningen, i stueetagen og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og terrasse med havemøbler. Bemærk at adgang til badeværelset sker gennem soveværelset og ikke direkte fra gangen.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type T6)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med to sovepladser og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og balkon.

Skjul teksten
 
 
search map