Feriebolig i Lido di Capoliveri på Elba Ø

Le Acacie

 
Le Acacie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Acacie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Capoliveri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Acacie ligger i den dejlige, grønne dal Naregno, lige ned til sandstranden, og kun få kilometer fra Elbas hovedbyer Capoliveri og Porto Azzurro. Le Acacie er et herligt udgangspunkt for at slappe af i smukke omgivelser, og bare nyde sol og strand, men giver dig samtidig muligheden for at kombinere badeferien med sportslige aktiviteter som tennis og mountainbike. Aktiviteter for børnene er der også; her er både legeplads, bordtennis, børnebassin samt miniclub med diverse aktiviteter for de små.


La Acacie er familidrevet, og har været ejet af samme familie siden 1949. I dag udgøres stedet af både hotelværelser og lejligheder. Værelser og lejligheder har adgang til samme faciliteter.


Udover de allerede nævnte faciliteter finder du svømmebassin for voksne (25 x 12 meter), bassin med vandmassage, aviskiosk, restaurant, bar med udendørs servering samt minimarket.


Hotelværelserne ligger enten i hovedbygningen eller i en sidebygning ud mod vandet, og er alle udstyret med satellit-tv, aircondition, telefon, minibar samt badeværelse med bruser eller karbad og hårtørrer. Alle værelser af typen Family og Superior har enten balkon eller lille have. Familieværelserne har plads til op til 4 personer (3. og 4. seng er køjeseng), og er ligeledes udstyret med thekøkken.


Lejlighederne er fordelt i 5 bygninger, og ligger enten i stueetagen eller på første sal, mellem 10 og 200 meter fra stranden. For at komme fra de lejligheder der ligger længst trukket tilbage, skal man igennem en privat have for at komme til stranden.

Lejlighederne råder alle over satellit-tv, telefon, pengeskab samt balkon, terrasse eller lille have. Visse lejligheder er ligeledes udstyret med aircondition (forudbestilles, mod betaling af tillæg). Lejlighederne af typen Superior er nyindrettede.

Til fælles brug for lejlighedernes gæster er der udendørs grill.


NB: Clubkort er obligatorisk, og gratis for børn under 7 år. Det giver adgang til svømmebassin, parkering samt diverse aktiviterer på stedet

 
 
search map