Ferieboliger og hoteller i Lacona

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En frodig ø for store og små

Elba er en del af den toscanske øgruppe på 7 øer. Den siges at være opstået da Venus tabte et smykke i Tirreno-farvandet. Øgruppen er da forståeligt nok også et naturreservat med sin fantastiske grønne natur og det reneste hav omkring sig. Lacona-området har en fin sandstrand med klitter og er betalingsfri. Du kan sejle eller surfe, nyde stranden med de små i familien eller leje mountainbikes og tage på opdagelse. I Lacona finder du også småbutikker og restauranter, alle gemt inde i en fyrskov.

Mildt klima året rundt

Øen er Italiens tredjestørste og har været beboet siden oldtiden. Øens historie har været præget af utallige folkeslag fra nær og fjern - og det ser man, hvis man tager på tur og besøger de største byer som Portoferraio, Capoliveri, Marina di Campo og Porto Azzurro. Fra Porto Azzurro kan du sejle ud til nogle af de andre øer rundt om Elba som Capraia, Giglio, Pianosa og berømte Montecristo. Korsika ligger kun ca. 50 km vest for Elba - og man sejler dertil fra Portoferraio. Sidst skal det nævnes, at Elba har et meget mildt klima, hvor årets temperaturgennemsnit ligger på 15-16 grader, hvilket gør øen til en ideel feriedestination året rundt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map