Anmeldelser af La Vecchia Scuola

 
La Vecchia Scuola er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Vecchia Scuola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cavo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Vecchia Scuola

Læs personlige anmeldelser af La Vecchia Scuola som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Vecchia Scuola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nanna og familien fra Søborg boede på La Vecchia Scuola i Cavo fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Elba som ø er fantastisk og noget af det smukkeste, vi har set. Selve Cavo er en badeby med mange (især Italienske) turister. Vi havde ventet noget lidt mere ”autentisk”, men da vi lige havde vænnet os til stemningen af badeby, var det helt ok. Lejligheden var fin, om end ret lille, men vær opmærksom på, at der ligger en bar i underetagen – og endnu en lige inde hos naboen. De mangler på billedet på Initalias hjemmeside, hvor bygningen ser nærmest øde ud. Det er den IKKE! Der er fuld af liv, leben og musik lige nedenfor vinduet. Så hvis man kan lide det, er lejligheden rigtig fin. Vi boede på 2. sal med to forholdsvis små børn og det gik fint, hvis vi lukkede vinduerne for larmen fra gaden om aftenen. Vil man lidt væk fra barliv og parasoller er en tur i bjergene til at anbefale – der ligger også små byer, hvor et mere ”autentisk” Italien er er finde. Rio d’Elba var vores foretrukne. (Den lille restaurant på torvet med springvandet i Rio d’Elba var super god – og udsigten uovertruffen!). Alt i alt var vi tilfredse – men I bør skifte billedet af skolen ud, så man kan se baren forneden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map