Villa i Capoliveri på Elba Ø

Villa Calanova

 
Villa Calanova er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Calanova er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capoliveri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et simpelt hus i to plan under skyggefulde pinjetræer på en lille klippe med havet på tre sider. En dejlig strand i kort gåafstand... rolige omgivelser og bølgernes selskab. Dette er Villa Calanova.

Kort fra huset finder du to strande, den ene er Calanova-stranden, og her ligger der en udsøgt fiskerestaurant. På den anden side ligger Istia-stranden. Bagved huset løber en grusvej, som sikre adgangen i bil af den private vej, der fortsætter i hele ejendommen på Tenuta delle Ripalte og til andre strande i de 450 hektarer med over 12 km kyst, der hører ejendommen. Du har også mulighed for at dykke, leje mountain-bike og ride i skoven. Ved hovedbygningen på Tenuta delle Ripalte finder du også svømmebassin og tennisbaner, som du kan benytte dig af.

Læs mere om Villa Calanova

Hus med 4/5 sovepladser:
- Huset er ret simpelt i sin indretning, og dets force er beliggenhed og den dejlige terrasse mod havet. I stueetagen er der opholdsstue med en soveplads (bedst til børn) samt en suite køkken med pejs og udgang til terrassen. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad.

Skjul teksten
 
 
search map