Agriturismo i Capoliveri på Elba Ø

Tenuta delle Ripalte

 
Tenuta delle Ripalte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta delle Ripalte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capoliveri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tenuta delle Ripalte ligger på en ejendom, der råder over 450 hektar jord ca. 9 km fra Capoliveri by, hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder.

De 9 km - for det meste ad grusvej - der adskiller dig fra byen følger en panoramisk rute over kystlinjen. Når man kommer frem skal man ikke langt væk for at finde et spisested, for der er en god restaurant på stedet - har man købt ind til hele ugen, kan man lade bilen stå og benytte den shuttlebus, der kører kontinuerligt til den organiserede Remaiolo-strand (ca. 3,5 km), hvor der også er et spisested, eller til en af de andre strande, hvis man foretrækker mere naturrige forhold. Har man ikke købt ind på forhånd, kan man stadig lade bilen stå og i stedet benytte det lokale minimarkedet på stedet,hvor du dog skal regne med et mindre udvalg og lidt højere priser.

Læs mere om Tenuta delle Ripalte

Ved Tenuta delle Ripalte findes der - ca. 100 meter fra lejlighederne - svømmebassin med børnebassin samt 6 tennisbaner i alt. Der er også mulighed for at leje mountain-bikes, benytte sig af det lokale udbud af hesteridning eller dykke (der holdes PADI-dykkerkursus på tysk og engelsk). Naturligvis kan man også vandre over klipper, gennem vinmarker og pinjeskovene i området. Man kan desuden spille Beach-volley på Remaiolo-stranden.

Hvis man ikke har lyst til at tilberede maden selv, er der mulighed for at spise på den gode restaurant, der ligger i den antikke vinkælder på den nærliggende Villa delle Ripalte. Endnu et spisested, der har åbent til frokost, ligger ved Remaiolo-strand (ca. 3,5 km), hvor man kan komme til med shuttlebussen. Et mere udsøgt spisested ligger gemt i pinjeskoven lige ud til stranden i Calanova, hvor man anbefales at køre til i bil - det er naturligvis muligt at gå, men vejen tilbage er lang og går opad. På denne ejendom produceres også den eftertragtede dessertvin aglianico dell'Elba, og du kan selv komme ud at fiske med gårdens egen båd, da stedet arrangerer dagsudflugter i det såkaldte pescaturismo.

Bagved den gamle villa fra 1800-tallet, der fungerer som hotel og hvor man finder receptionen, har man renoveret de gamle bygninger, der i sin tid fungerede som lagre, stalde og andre landbrugsannekser, og indrettet dem til 42 gode lejligheder. Det er ikke muligt at garantere direkte havudsigt fra dem alle, men den fornemmelse af at ligge højt over havet og med et flot omkringliggende landskab garanteres i dem alle. Lejlighederne er velholdte og udstyret med det nødvendige køkkengrej til simple tilberedninger. Ingen af lejlighederne har ovn eller opvaskemaskine og af "filosofiske" årsager har man valgt ikke at installere fjernsyn. Mobildækning er heller ekke stedets stærke side (det forventes dog at der bliver installeret en ny løsning inden påske 2012), men til gengæld er der wi-fi internetadgang fra flere fællesområder, nemlig ved: hotellets restaurant, svømmebassin og Remaiolo-stranden - det er altså muligt at ringe hjem via skype eller med lignende applikationer.

Bygning UIivi ligger midt for de øvrige bygninger og er indrettet med 10 lejligheder, som alle er treværelseslejligheder med egen terrasse indrettet med havemøbler og grill. 5 af lejlighederne ligger i stueetagen og 5 på første sal. Ingen af lejlighederne i denne bygning har aircondition.

Bygning Tamerici er fordelt på to etager. Her findes 10 lejligheder i alt, hvoraf 7 er etværelseslejligheder - de resterende er indrettet i 1 treværelseslejlighed med egen terrasse og 2 fireværelseslejligheder fordelt på to etager. Af disse 10 lejligheder, har 2 direkte indgang fra haven. Der er ikke aircondition i denne bygning.

Bygning Oleandri indeholder 8 rumnmelige lejligheder af hvilke 3 er udstyrede med aircondition - de er toværelseslejlighederne 7, 7b og 8, som for nyligt er blevet møbleret på ny. I denne bygning ligger også stedets minimarkedet.

I bygning Eucalipti er alle lejlighederne udstyret med aircondition, da det er de sidste renoverede indlogeringer på stedet. Der er 13 lejligheder i alt, af hvilke 3 er etværelseslejligheder, 8 er toværelseslejliogheder og 2 er treværelses-.

Læs om lejlighederne på Tenuta delle Ripalte

Skjul teksten
 
 
search map