Hotel i Capoliveri på Elba Ø

Fattoria Le Querce

 
Fattoria Le Querce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Le Querce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capoliveri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når man tænker på at holde ferie på en ø, får man straks et malerisk billede med en lille fiskerhavn med små huse lige ud til vandet. Men det er slet ikke den virkelighed, der møder dig på Fattoria Querce: Her bor du ude på landet - selv om du er på en ø - omgivet af vinmarker og pinjetræer og med havet i baggrunden. Der er ca. 9 km til Capoliveri by, hvor man kan købe ind - nærmeste restaurant og et mindre minimarkedet / indkøbsmand ligger dog kun 400 meter fra lejlighederne.

I vinmarkerne, der adskiller Fattoria Le Querce fra havet, groer de røde aglianico-druer, som plukkes og sættes til tørring, før man laver den superbe og ret ukendte Aglianico dell'Elba, en af de få dessertvine der laves af røde druer. Den kan smages på den nærliggende restaurant eller den lokale vinkælder, der hører til Tenuta delle Ripalte.

Læs mere om Fattoria Le Querce

Det maleriske landskab er ikke den eneste grund til at komme hertil. På Tenuta delle Ripalte, som kun ligger 400 meter fra lejlighederne, er der nemlig mulighed for hesteridning, at leje cykler og for at spille tennis samt et svømmebassin med børnebassin. En shuttlebus kører på faste tider rundt på de over 400 hektarer jord, der hører til ejendommen, så man nemt og bekvemt kan komme ned til den organiserede Remaiolo-strand (ca. 3,5 km), hvor der også er et spisested, eller til en af de andre strande, hvis man ikke har brug for liggestole, parasoller, barer osv, men blot foretrækker den uforfalskede natur. Vil man dykke eller lære at dykke findes der også et dykkecenter.

Fattoria Le Querce består af en række lejligheder - 10 i alt - der ligger side om side i to separate bygninger. Alle lejligheder ligger i stueetagen og har en stor, delvist overdækket terrasse med havudsigt og havemøbler - terrassen er så stor, at den kan betragtes som en udendørs stue, hvor man sikkert vil sidde størstedelen af den tid man er hjemme og ikke sover. Lejlighederne er ens, hvad angår størrelse og indretning, kun farverne skifter fra lejlighed til lejlighed. Der er mulighed for wi-fi internetadgang, og lejlighederne er udstyrede med aircondition, men du finder ikke fjernsyn og heller ej ovn eller opvaskemaskine. Vær desuden opmærksom på at mobildækningen er svag og ustabil.

Lejlighederne på Fattoria Le Querce

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse og havudsigt)

Lejlighederne er rummelige og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa samt udgang til den store terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map