Ferieboliger og hoteller i Capoliveri

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Capoliveri ligger stolt, nogle kilometer syd for Portoferraio på øens sydligste kyst, med udsigt til store dele af øen og dens smukke natur. Byen er autentisk, hyggelig og emmer af god stemning og ferie.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Her er alt hvad man kan drømme om som turist på Elba; små torve med cafeer og restauranter, gamle gågader med butikker og lokale producenter, der sælger ud af deres velsmagende produkter, så som dessertvinen Aleatico. Desuden er her gode muligheder for at parkere. I bugterne omkring byen ligger der flere smukke badestrande, der er samlingspunkt for alle slags friluftsaktiviteter.

Læs mere om Capoliveri

Af seværdigheder omkring Capoliveri kan vi nævne kirken Madonna delle Grazie. Kirken ligger 2 km. uden for Capoliveri – hvis man er frisk, er det en smuk gåtur at komme hertil ad den middelalderlige sti der går fra Via Circonvallazione del borgo (ad denne vej er der ca. 1 km til kirken i let gang – men tilbage til byen går det trættende opad). Desværre er det her som med så mange andre seværdige monumenter på Elba, at de sjældent er åbne for offentligheden. Denne kirke har åbent den 08. December, som er kirkens festdag, foruden (som regel) lørdage i sommermånederne, hvor der afholdes messe.

Skjul teksten
 
 
search map