Feriebolig i Bagnaia på Elba Ø

Sant'Anna del Volterraio

Eksempel på etværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på fireværelseslejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sant'Anna del Volterraio breder sig over 240 hektar grønne omgivelser og danner rammerne for en hyggelig og afslappende familieferie. Børnene vil elske de store grønne arealer med børnepool og legeplads og de voksne vil sikkert glæde sig over tennisbanerne, restauranten og wellness-centret.

Faciliteter i lange baner

Derudover ligger der på området en villa fra Napoleons tid, som huser café, tv-stue, sauna, badefaciliteter og omklædningsrum. For at få adgang til villaens faciliteter skal man erhverve sig klubkort (se priserne nederst på siden). Af andre faciliteter, tæt ved lejlighederne, kan nævnes møntvaskeri, bar, restaurant og reception. Der er garageplads tilknyttet hver lejlighed.

Læs mere om Sant'Anna del Volterraio

Gå til strand og restauranter

Ikke mere end 400 meter fra Sant'Anna del Volterraio ligger Bagnaias hyggelige bugt med sandstrand. Hvilket vil sige at du nemt og hurtigt kan slendre ned til vandet. Du har rabat på strandservice, spørg i receptionen så hjælper de dig tilrette. Her finder du desuden indkøbsmuligheder og restauranter. Både praktisk og nemt de dage du ikke syntes at du selv vil lave mad,

Club House-kort

På Sant'Anna del Volterraio betalier du i perioden 4/6 - 9/9 for et klubkort (ej obligatorisk) som giver adgang til svømmebassin, sauna og omklædningslokaler, bar og opholdsstuerne i Club House samt "mini club" med underholdning for børn fra 4 til 10 år. Børn under 10 år behøver ikke at betale. I for og efterårssæsonen er dette klubkort inkluderet. Indgangen giver dig adgang til poolen men da der ikke er solstole til alle er der maksimalt t2 stk. pr. lejlighed. Hvis du ikke tænker at poolen lokker kan du alternativt tage til havet hvor du kan slikke sol i vandkanten.

Lejligheder med terrasse eller have

Lejlighederne ligger spredt i parken omgivet af middelhavsvegetation. De er alle store, velmøblerede, med egen indgang og terrasse (nogle har endvidere egen have).

Vi gør opmærksom på at i forårs og efterårs sæsonen har receptionen begrænsede åbningstider.

Læs om lejlighederne på Sant'Anna del Volterraio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Sant'Anna del Volterraio

Læs personlige anmeldelser af Sant'Anna del Volterraio som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sant'Anna del Volterraio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Sant'Anna del Volterraio

Dejligt feriested

Vi var fem personer, som havde lejet en fireværelses lejlighed. Dejlig rummelig lejlighed med tre soverum og to toiletter. Vi havde otte overnatninger. Det ville have været lækkert med en midtvejs rengøring og skift af håndklæder og sengetøj.
Dejlige omgivelser, meget stor pool, meget venlig betjening i receptionen.
Vi lejede cykler i tre dage og havde nogle virkelige dejlige dage på cykel rundt på øen.
Vi var også på en heldags sejltur rundt om øen. Også en god oplevelse.
Vi fløj fra DK til Pisa, tog toget til Biombino og herfra færgen til Elba. Hjemturen gik via fly fra Elba til Pisa og fly igen videre fra Pisa til DK.

Læs mere

Bedømmelse af Sant'Anna del Volterraio

Læs mere

Skøn ferie

Vi tilbragte en virkelig dejlig ferie på Sant'Anna del Volterraio.

Fantastisk pool
Meget fine lejligheder
Opmærksomt personale
Services: Massage og tennis var i top

Læs mere

Ejler og Rie på Elba

opholdet på Sant`Anna del Volterraio var en meget positiv oplevelse, det er et fantastisk måde,
bebyggelsen er lavet på, så mange lejligheder, og alligevel følte vi en stilhed, som vi aldrig har oplevet, på et så stort ferie sted. Alt var smukt, beplantningerne var helt fantastiske, skønt med
parkering i kælderen.

Læs mere

Bedømmelse af Sant'Anna del Volterraio

Boligen er meget rolig og fint vedligeholdt, poolen er meget behagelig, selvom prisen på 30 Euro om ugen per person er noget høj. Stranden med småsten er tæt befolket, men der er klipper i nærheden, hvorfra man kan snorkle.

Læs mere

Kommentar, august 2013

Behagelig feriebolig, dog en smule forfalden, i grønne omgivelser. Tæt på en lille, køn, relativt isoleret flække. Smukke strande. Ret køligt om natten. Lejligheden er temmelig enkel, men funktionel. Intet klimaanlæg. Smukke strande på øen Elba. Personalet er meget sympatisk.

Acceptabelt, hvis du skal på familieferie. Mangler lidt "italiensk komfort", og lejlighederne trænger til at blive dekoreret lidt, så de kan få lidt mere charme.

Læs mere
 
search map