Feriebolig i Bagnaia på Elba Ø

Sant'Anna del Volterraio

Eksempel på etværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på fireværelseslejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sant'Anna del Volterraio breder sig over 240 hektar grønne omgivelser og danner rammerne for en hyggelig og afslappende familieferie. Børnene vil elske de store grønne arealer med børnepool og legeplads og de voksne vil sikkert glæde sig over tennisbanerne, restauranten og wellness-centret.

Faciliteter i lange baner

Derudover ligger der på området en villa fra Napoleons tid, som huser café, tv-stue, sauna, badefaciliteter og omklædningsrum. For at få adgang til villaens faciliteter skal man erhverve sig klubkort (se priserne nederst på siden). Af andre faciliteter, tæt ved lejlighederne, kan nævnes møntvaskeri, bar, restaurant og reception. Der er garageplads tilknyttet hver lejlighed.

Læs mere om Sant'Anna del Volterraio

Gå til strand og restauranter

Ikke mere end 400 meter fra Sant'Anna del Volterraio ligger Bagnaias hyggelige bugt med sandstrand. Hvilket vil sige at du nemt og hurtigt kan slendre ned til vandet. Du har rabat på strandservice, spørg i receptionen så hjælper de dig tilrette. Her finder du desuden indkøbsmuligheder og restauranter. Både praktisk og nemt de dage du ikke syntes at du selv vil lave mad,

Club House-kort

På Sant'Anna del Volterraio betalier du i perioden 4/6 - 9/9 for et klubkort (ej obligatorisk) som giver adgang til svømmebassin, sauna og omklædningslokaler, bar og opholdsstuerne i Club House samt "mini club" med underholdning for børn fra 4 til 10 år. Børn under 10 år behøver ikke at betale. I for og efterårssæsonen er dette klubkort inkluderet. Indgangen giver dig adgang til poolen men da der ikke er solstole til alle er der maksimalt t2 stk. pr. lejlighed. Hvis du ikke tænker at poolen lokker kan du alternativt tage til havet hvor du kan slikke sol i vandkanten.

Lejligheder med terrasse eller have

Lejlighederne ligger spredt i parken omgivet af middelhavsvegetation. De er alle store, velmøblerede, med egen indgang og terrasse (nogle har endvidere egen have).

Vi gør opmærksom på at i forårs og efterårs sæsonen har receptionen begrænsede åbningstider.

Læs om lejlighederne på Sant'Anna del Volterraio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map