Feriebolig i Bagnaia på Elba Ø

La Locanda del Volterraio

 
La Locanda del Volterraio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Locanda del Volterraio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagnaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Locanda del Volterraio er et lille 4-stjenet hotel som ligger i forbindelse med feriecenteret Sant'Anna del Volterraio, ca. 400 meter fra by og strand. På det grønne område på 230 ha. findes blandt andet to tennisbaner, stor pool og børnepool samt en stor solterrasse med dækstole, parasoller og solsenge.

Faciliteter i lange baner

Derudover ligger der på området en villa fra Napoleons tid, som huser café, tv-stue, sauna, badefaciliteter og omklædningsrum. Ved siden af villaen ligger restauranten Il Giardino degli Aranci, som er omgivet af en appelsin- og citronplantage. Af andre faciliteter kan nævnes møntvaskeri og reception. Der er garageplads tilknyttet hvert værelse.

Læs mere om La Locanda del Volterraio

18 værelser

Hotellets 18 værelser råder alle over telefon, minibar, fjernsyn, selvstændigt airconditionanlæg, balkon og wi-fi internetforbindelse samt eget badeværelse med toilet og bruser.

Værelser i parken

Værelserne ligger spredt i parken omgivet af middelhavsvegetation. De er alle rummelige og velindrettede og har egen indgang og terrasse (nogle har endvidere egen have).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Locanda del Volterraio

Læs personlige anmeldelser af La Locanda del Volterraio som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Locanda del Volterraio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra La Locanda del Volterraio

Utroligt smukt!

Vi var meget tilfredse med hotellet. Det ligger i utroligt smukke omgivelser. Vi havde vores 2 årige med og det var overhovedet intet problem. Børnepoolen var perfekt til ham, og der var sågar en legeplads og kids club (som han dog var for lille til). Virkelig god service fra personalet. Helt fin frokost, ikke det store udvalg, men udeområdet hvor man spiser er virkelig fin. Den eneste klage vi har er Wi-Fi-en som var meget dårlig. Ved poolområdet fungerede det i princippet slet ikke.
Vi vil absolut anbefale dette hotel, og vi kommer gerne tilbage! To nætter er måske for kort tid, næste gang bliver vi her længere.

Læs mere

Skøn ferie for andet år i træk

Forrige sommer var vi her i to uger, og det var klart den bedste ferie, vi har haft, så vi vendte tilbage for en uge mere! Hotellet ligger med en god beliggenhed omkring 20 minutters kørsel fra færgen i Portoferraio. Smukt klædt i vedbend mellem høje bjerge og med dejlig pool. Værelserne er rare og dufter godt af Aqua dell Elba. Restauranten er god, men tjenerne er lidt finurlig. Venligt og hjælpsomt personale ved receptionen og morgenmad. Vi fik et opgraderet værelse med stor altan - takker!

Læs mere

Nice and quiret place

La Locanda is really to be recommended.

If you are a family with kids, or if you travelling with your partner, this place is very nice, and can only be recommended.

Definitely a place to visit again.

Læs mere

Hyggeligt og god beliggenhed

Vi tog til Elba for første gang og valgte La Locanda del Volterraio hotellet, som var perfekt til os (2 voksne og en 3 årig). Det er fordelt mellem hotellet og ferielejligheder, alle placeret i grønne områder, med en dejlig pool og mindre børnepool. Placeringen er tæt på Portoferraio, hvor vi og de fleste ankom til øen, omkring 20 minutter i bil. Det er vigtigt at have en bil, byen Bagnaia er lille, men med lejebil kom vi gik rundt om hele øen. Restauranten er god med venligt personale og du føler dig velkommen. Morgenmaden er mere italiensk sparsom med god service, hvor personalet husker vores kaffevalg efter et par dage, og automatisk kommer til vores bord og serverer. Vi får daglig rengøring og skiftet håndklæder, så værelset forbliver friskt, værelset har god standard med italienske mål og balkonen er hyggelig.

Læs mere

Pænt og ryddeligt

Stedet ligger i en lille søvnig by ved stranden. For dem der vil, så kan sagtens tilbringe hele tiden der. Vi brugte dog hverken poolen eller restauranten. Stranden ligger ca. 500 meter væk, men det er ikke Elbas bedste. Personalet er rigtig flinke og stedet er velholdt og hyggeligt. Værelserne har en ok standard, men lidt kedeligt indrettet og ikke helt i samme stil som resten af bygningen. Et plus er at der er garage.

Læs mere
 
search map