Feriebolig i Bagnaia på Elba Ø

La Locanda del Volterraio

 
La Locanda del Volterraio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Locanda del Volterraio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagnaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Locanda del Volterraio er et lille 4-stjenet hotel som ligger i forbindelse med feriecenteret Sant'Anna del Volterraio, ca. 400 meter fra by og strand. På det grønne område på 230 ha. findes blandt andet to tennisbaner, stor pool og børnepool samt en stor solterrasse med dækstole, parasoller og solsenge.

Faciliteter i lange baner

Derudover ligger der på området en villa fra Napoleons tid, som huser café, tv-stue, sauna, badefaciliteter og omklædningsrum. Ved siden af villaen ligger restauranten Il Giardino degli Aranci, som er omgivet af en appelsin- og citronplantage. Af andre faciliteter kan nævnes møntvaskeri og reception. Der er garageplads tilknyttet hvert værelse.

Læs mere om La Locanda del Volterraio

18 værelser

Hotellets 18 værelser råder alle over telefon, minibar, fjernsyn, selvstændigt airconditionanlæg, balkon og wi-fi internetforbindelse samt eget badeværelse med toilet og bruser.

Værelser i parken

Værelserne ligger spredt i parken omgivet af middelhavsvegetation. De er alle rummelige og velindrettede og har egen indgang og terrasse (nogle har endvidere egen have).

Skjul teksten
 
 
search map