Feriebolig i Bagnaia på Elba Ø

La Locanda del Volterraio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Locanda del Volterraio er et lille 4-stjenet hotel som ligger i forbindelse med feriecenteret Sant'Anna del Volterraio, ca. 400 meter fra by og strand. På det grønne område på 230 ha. findes blandt andet to tennisbaner, stor pool og børnepool samt en stor solterrasse med dækstole, parasoller og solsenge.

Faciliteter i lange baner

Derudover ligger der på området en villa fra Napoleons tid, som huser café, tv-stue, sauna, badefaciliteter og omklædningsrum. Ved siden af villaen ligger restauranten Il Giardino degli Aranci, som er omgivet af en appelsin- og citronplantage. Af andre faciliteter kan nævnes møntvaskeri og reception. Der er garageplads tilknyttet hvert værelse.

18 værelser

Hotellets 18 værelser råder alle over telefon, minibar, fjernsyn, selvstændigt airconditionanlæg, balkon og wi-fi internetforbindelse samt eget badeværelse med toilet og bruser.

Værelser i parken

Værelserne ligger spredt i parken omgivet af middelhavsvegetation. De er alle rummelige og velindrettede og har egen indgang og terrasse (nogle har endvidere egen have).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Ø

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært på Elba Ø

search map