Eksotiske villaer

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Særligt i Syditalien møder man et meget varmt klima og eksotiske omgivelser, som leder tankerne uden for Italiens og sågar Europas grænser. Men hvorfor flyve i 8-12 timer, når man på 2-3 timer kan komme til måske Europas mest eksotiske land?

Såvel på øerne Sardinien og Sicilien som i de sydlige regioner Calabrien og Apulien byder vi på skønne villaer i eksotiske omgivelser. Vi har villaer i forskellige størrelser, som passer til et hvert selskab. I Apulien kan man fx bo i en privat trullo-villa med pool, mens vi på Sicilien har storslåede huse og villaer med smuk havudsigt ved byen Cefalù og i naturreservatet Lo Zingaro.

Apulien, Masseria Donno Sante

Midt i det smukke landskab uden for byen Castellana Grotte og kun 30 km fra havet og strandene ved Ostuni finder man denne charmerende villa.

I den store og dejlige have med oliventræer, som omgiver huset, ligger den skønne pool (12 x 6 meter). Villaen består af 4 trulli-huse der ligger side om side og råder desuden over flot veranda, aircondition og parkeringsplads.

Sicilien, Villa Ginestra

Villa Ginestra ligger på Sicilien og byder på en sjælden kombination af fantastisk udsigt, pool og god beliggenhed kun 150 meter fra stranden og det krystalklare havvand.
Villaen er 100 m² stor, og har plads til 4 personer. Udendørs kan man benytte sig af to møblerede terrasser bl.a. m. grill og udsigt over havet. Ved den lille pool er der solsenge og mulighed for skygge. Den hyggelige by Scopello ligger kun 1 km fra villaen, og kan altså fint nås til fods. Uanset hvorfra du vælger at nyde solen og den lette brise, er der en mageløs udsigt over det azurblå middelhav.

Calabrien, Villa Il Fortino

Villa Il Fortino ligger ved Capo Vaticano i Santa Maria di Ricadi. Der er ca. 200 meter til nærmeste restaurant og 350 meter til stranden. Tropeas charmerende centrum ligger ca. 7 km fra huset.

Huset er pænt indrettet og har mange faciliteter. Huset er omgivet af have med en skøn terrasse med pool. Her er vaskemaskine, opvaskemaskine og TV.

Sicilien, Villa Santa Croce

Villa Santa Croce ligge i dejlige omgivelser lidt uden for byen Santa Croce Camerina. Nærmeste restaurant ligger ca. 150 meter fra villaen. Inde i byen finder du indkøbsmuligheder og flere forskellige spisesteder. Der er ca. 5 km fra villaen ned til stranden ved Punta Secca, hvor du også finder mange barer og caféer:

Villaen er oprindeligt et lille landsted med tilhørende stald og blev brugt som et sådan frem til starten af 70'erne. Herefter lå det øde hen og grunden groede til med buske og katusser. I 2005-2006 blev huset gennemrenoveret. Man isolerede det, lagde nyt tag og indrettede det med al tænkelig komfort. Man sørgede sågar for at installere aircondition i samtlige soveværelser. Fra grunden er den fineste udsigt over dalen og havet.

Sardinien, Villa Verde

Villa Verde er uden tvivl en af de bedste og mest moderne villaer, vi har på programmet. Ikke bare på Sardinien, men i hele Italien. Alt fra indretning til udendørsfaciliteter er af højeste kvalitet. Det eneste, som faktisk mangler, er havudsigt, da villaen ligger for foden af et bjerg. Der er dog ikke længere end 200 meter til stranden og havet.

Indvendigt har man lagt stor vægt på de små detaljer samtidig med, at man har bevaret husets oprindelige charme. Villaen er udstyret med al nødvendig komfort og mere til; der findes flere fladskærmsfjernsyn, møbler af højeste kvalitet og en flot indretning.

 
search map