Eksotiske agriturismo’er

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

La Collina dei NebrodiSicilien: Udsigten fra La Collina dei Nebrodi er så skøn og enestående at det er hele turen til Sicilien værd! Man bor midt i naturen, uden andre naboer end gæsterne på stedet, og er man facineret af naturens "larmende" stilhed - bortset fra lyden af ko-klokker fra de dyr som færdes i området, ja så har man fundet et lille paradis.

La Collina dei Nebrodi ligger på et udsigtspunkt 650 meter over havet, og ca. 5 km fra den charmerende by San Marco d'Alunzio. Vejen dertil er smal og stejl, men den er asfalteret og i god stand, og udsigten undervejs er helt ubetalelig. Huset blev færdigrenoveret i år 2007, efter at ejerne havde overtaget det som ruin. Der er i alt 7 værelser, der er reception og en hyggelig lille restaurant med udendørs servering på en overdækket terrasse. Her serverer man Nebrodi-bjergenes traditionelle retter som bl.a. antipasti, stegt lam og hjemmelavede maccheroni med ragout. Udvalget af vine er ikke stort, men de der er, er gode og yderst rimelige i pris.

Agriturismo Castellaci i Calabrien: Agriturismo Castellaci ligger i skønne omgivelser i Presila-bjergene med en dejlig udsigt over dalen og Det Ioniske Hav. Gården ligger helt for sig selv ca. 7 km fra Squillace-bugten og ca. 15 km fra selve Zagarise by. Nærmeste by er Sellia Marina (8 km) og her finder du indkøbsmuligheder, spisesteder, hæveautomat og apotek.

Ejerfamilien har holdt til her siden 1400-tallet. Den sidste ejer har dog giftet sig med Mary fra Irland, så der tales engelsk her på stedet. Ud over familien, Mary og hendes datter Sara samt deres mange og velopdragne hunde, bor der nogle af de bønder, der arbejder på gårdens jord, hvor der produceres olivenolie af flere oliventyper, frugt og grøntsager samt fjerkræ.

Tenuta La Maddalena i Basilicata: Agriturismo La Maddalena er noget så sjældent som en vingård der ligger i gåafstand fra den meget spændende og charmerende Venosa by. Denne vingård byder på alle moderne faciliteter som pool og aircondition. Restauranten serverer egnspecialiteter som fx vildsvin og svampe.

La Maddalena kan med fordel benyttes til kortere ophold i forbindelse med ture til bl.a. Apulien. Man kan passende benytte opholdet til at besøge Venosa med de mange seværdigheder og hyggelige gademiljøer.

Masseria Casina Vitale i Apulien: Masseria Casina Vitale var oprindelig en typisk bondegård fra Salento-området i det sydlige Apulien. Bygningen, som blev opført i 1800-tallet, består af de lokale hvide stenblokke og ligger lidt afsides (ca. 100 meters afstand) i forhold til hovedvejen mellem selve Ceglie Messapica (3 km) og Ostuni (7 km).

En stor park med århundrede gamle træer sikrer fredelige omgivelser. Lige uden for gårdens mur er der parkeringsplads. I hovedbygningen bor ejerfamilien, og der er sidenhen blevet tilføjet reception, spisesal og køkken. Gæsternes værelser vender alle ud til den stemningsfulde gårdsplads, hvor der er et enormt oliventræ samt parasoller og havemøbler.

 
search map