Drøm nu, rejs senere

 

Henter indhold

Vi savner Italien. Og det ved vi, at I også gør. Tankerne flyver let hen på det italienske køkken, det behagelige klima, de smukke vinmarker og de høje bjergtinder. Men selvom vi ikke må rejse lige nu, er der ingen, som kan forhindre os i at drømme!
 

Vi har derfor samlet lidt inspiration til dig nedenfor. Der er både noget for dig, der gerne vil skabe følelsen af Italien derhjemme, og noget for dig, der gerne vil planlægge din næste ferie - så du er helt klar, når grænserne åbner igen.
 

Tag Italien med ind i dit eget køkken

Du kan desværre ikke nyde en omgang  malfatti di spinaci e ricotta på den lokale restaurant eller en gelato fra en af de mange, italienske isbarer. Men hvorfor ikke prøve at genskabe følelsen herhjemme? Vi har samlet 3 opskrifter til dig, som emmer af Italien. Prøv fx kræfter med en omgang hjemmelavet pasta med spinat og ricotta, hjemmelavet pesto - eller din helt egen italienske is!

Buon appetito!Vil du gerne planlægge din næste tur til Italien? 

Vi har samlet nogle af de mest populære destinationer blandt In-Italias gæster, så du allerede nu kan begynde at drømme dig væk - måske til Ligurien, som byder på nogen af verdens smukkeste udsigter? Eller Toscana med vinmarker så langt som øjet rækker? Mulighederne er mange og valget er dit!

 Klik på billederne og læs mere om hver destination.  

Har du brug for hjælp? 

Har du allerede nogle idéer til dit næste, italienske eventyr, men mangler lidt hjælp til detaljerne?  Udfyld forespørgselsformularen og send os dine ønsker nedenfor, så sender vi dig et skræddersyet tilbud. Du vil modtage det inden for 2-3 hverdage - og det er ganske gratis og uforpligtende.

 
search map