De ultimative 5 Italiensferier

Lucca set lidt fra oven Udsigt over Dolomitterne Ortasøen Et vinlandskab i Piemonte Stranden ved Varigotti i Ligurien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Når vores kunder henvender sig til os, fordi de enten vil til en italiensk storby; de vil på badeferie; på vandreture; de vil til søerne eller en tur langt ud på landet, så har vi nogle foretrukne steder, vi anbefaler, fordi de bare er indbegrebet af de ønsker.

Skal du på storbyferie til Italien, så er der naturligvis klassikerne Rom, Firenze og Venedig, men vi mener faktisk at en lille by som Lucca sagtens kan måle sig med disse storbyer, da den har utrolig meget at byde på og samtidig er gennemført charmerende.

Vil du på badeferie, så er der nogle klare favoritter i Norditalien, og det er også dem, vi varmt kan anbefale, fordi det er her, der er satte alle sejl ind for den type ferie, nemlig ved den nordlige Adriaterhavskyst og så i Ligurien.

Er du mere til den aktive ferietype, så anbefaler vi varmt at besøge Cinque Terre i Ligurien, hvor der er flere gode vandrestier, men vi kan også varmt anbefale bjergkæden Dolomitterne til en vandreferie.

Har du derimod besluttet dig for at besøge de norditalienske søer, så er Gardasøen en absolut bestseller – og det er der flere grunde til, som maner ethvert dårligt ry i jorden. Kan du bedre lide mindre forhold, så venter Ortasøen længere mod nordvest og den overrasker de fleste med sin skønhed.

De kunder, der søger landlig fred og ro , god mad og vin samt en smuk udsigt, skal i vores øjne kigge to steder hen: Toscana eller Piemonte, som foruden at besidde smuk natur har mange ferieboliger, der er gearet til netop den type ferie, hvor det er fuglenes sang, der slår tonen an.

 
search map