Hotel i Sant'Angelo på Capri, Ischia og Procida

Miramare Sea Resort Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i denne oase, i et af øens mest pittoreske områder, ligger Hotel Miramare Sea Resort - en sand perle af et hotel som tilbyder sine gæster flere forskellige miljøer, tjenester, faciliteter og SPA-behandlinger. Yderligere en af ejendommens store forcer er den vidunderlige panoramaterrasse som ligger med udstigt og havet og den fantastiske Marontistrand, der er den største strand på Ischia.

En oase for et voksent klientel

At bo på Miramare Sea Resort giver muligheden for at kunne nyde alle de facilieter og tjenester som hotellet tilbyder, i ro og mag - heriblandt de frodige SPA-haver kaldet Aphrodite-Apollon, wellnessafdelingen, den termiske SPA, tennisbanen der har havudsigt og den fuldt udrustede private strand hvor du også kan finde romerske grotter med naturlige dampe. Alt dette kan I nyde sammen med et voksent klientel - Miramare Sea Resort er nemlig det første resort på Ischia hvor alle der checker ind skal være over 16 år.

 

Sant'Angelo: et fasionabelt gammelt fiskerleje.

Al denne herlighed ligger i nærheden af Sant'Angelo, et tidligere fiskerleje som nu er forvandlet til et af de mest fasionable steder på øen. Sant'Angole er en forstyllende destination som lokker gæster til fra hele verden, gæster som tiltrækkes af de farverige huse, der klamrer sig fast til skråningerne og kigger ud over havet; af de karakteristiske tavernaer i klippesten; af de eksklusive Haute couture butikker; samt af den raffinerede atmosfære som råder over hele dette lille paradisiske hjørne. Man har desuden lukket af for trafikken i området og derfor kan byen byde på den største gågade på hele Ischia.

På trods af Miramare Sea Resorts tætte beliggenhed til denne populære by på Ischia, hersker der en rolig og reserveret atmosfære på hotellet.

A room with a view

Alle værelser på Miramare Sea Resort vender mod havet, og råder over rummelige balkoner hvorfra du kan nyde udsigten over bugten og Marontistranden, samt til Capri der rejser sig i horisonten. Værelserne er elegant indrettet og har air-condition, sattelit-TV og et badeværelse med badekar eller bruser. Wi-Fi er tilgængeligt i receptionsområdet.

Bygningen består af flere etager, forbundet med elevatorer. Receptionen ligger i stueetagen. Receptionsområdet bruges også som restaurant og bar og kan åbnes op til den store terrasse, her kan I nyde en morgenkaffe eller en efternmiddags aperitif i solskinnet. Restauranten serverer traditionelle retter fra området, baseret på lokalt fanget fisk eller lokalt produceret kød. Som akompagnement serveres vin fra et gedint vinkort. Det er også i restauranten at morgenmadsbuffeten serveres hver morgen - her finder I et bredt udvalg af produkter og retter, som med sikkerhed vil give jer en god start på dagen.

Velkommen til Miramare Sea Resort - En oase på det smukke Ischia

Læs om værelserne på Miramare Sea Resort Spa

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Miramare Sea Resort Spa

Læs personlige anmeldelser af Miramare Sea Resort Spa som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Miramare Sea Resort Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Miramare Sea Resort Spa

Mageløs udsigt

Et fantastisk hotel, servicemindet personale, skøn, skøn mad, både morgenmaden og ikke mindst aftensmaden, som var inkluderet i vores halvpension, med masser af valgmuligheder på menukortet.
Fantastiske bademuligheder fra klipperne lige ved hotellet. Vi havde den skønneste terrasse, som hørte til værelset. Kan kun på det varmeste anbefale dette hotel.

Læs mere

Luksuriøst med vidunderlig udsigt

Fantastisk dejligt og smukt hotel. Blev opgraderet til suite. Utrolig smuk udsigt fra to! balkoner.
Velbalanceret, velsmagende middag. Sødt personale. Anbefaler halvpension.

Læs mere
 
search map