Hotel i Sant'Angelo på Capri, Ischia og Procida

Hotel Vittorio

 
Hotel Vittorio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Vittorio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant'Angelo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Vittorio ligger sydvendt lige ud til den gode Maronti strand og vandet. Den ligger midtvejs mellem Sant'Angelo (3 km) mod vest og Punta della Signora mod øst.

På den ene side af hotellet finder man svømmebassinet og den tilhørende solterrasse med havudsigt samt liggestole og parasoller. Stranden lige nedenfor hotellet er privat og byder ligeledes på parasoller og liggestole til hotellets gæster. I nærheden er der mulighed for at leje kanoer og surfboards samt for at snorkle i bugten. Vil man leje vandcykler eller en mindre båd, er dette også muligt. I hotellets stueetage finder man restauranten, hvor der tilberedes retter der hører det middelhavske køkken til - nemlig enkelt men smagfuldt.

Læs mere om Hotel Vittorio

Hotellets skønheds- og wellnesscenter benytter sig af underjordiske kilder, som har en temperatur på ca. 90°C. Dette vand giver - takket være nærheden til de romerske Cavascura badenanstalter - en intens følelse af velvære. Hotellets kurbadeanstalter er hugget ind i klippen med kurvandsbruser og en grotte, hvor vandtemperaturen i bassinet er på 40°C. Der tilbydes skønhedbehandlinger, massager og terapi af flere typer.

Hotellets 53 værelser vender alle mod havet med flot panoramisk udsigt over vandet og bugten. De er simpelt møblerede og råder alle over egen terrasse. De råder endvidere alle over satellitfjernsyn, ventilation (men ikke aircondition) og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Trådløs internetforbindelse er til rådighed på den fælles store terrasse, men garanteres ikke på værelserne. Visse værelser har mulighed for en eller to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map