Anmeldelser af Hotel La Casa sul Mare

 
Hotel La Casa sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Casa sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Procida og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Casa sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Casa sul Mare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Casa sul Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt, venlige værter og skøn morgenmad

Vi forlængede vores ophold, for hvor er der bare skønt på Procida. Hotel La Casa sul Mare er med til at gøre det en uforglemmelig oplevelse. Pga. et afbud blev vi af værtinden tilbudt et andet værelse end først lovet. Det viste sig at have en endnu mere bjergtagende udsigt fra den hyggelige og rummelige terrasse. Værten franco serverede en skøn morgenmad med frugt fra øen, god kaffe, friskpresset juice og cornetto (croissant fyldt med citroncreme). Hotellet har kun ni værelser, hvilket gør det hyggeligt og intimt, og Franco og kolleger sørger for en familiær stemning og for at hjælpe med gode tips til sights og gøremål på øen.

Værelserne er store og rummelige, har en god stor seng, og så er der et godt køleskab og en velfungerende aircondition. Der er rengøring hver dag, hvis du ønsker det.

Vi var meget imponerede over La Casa sul Mare og glæder os til at vende tilbage.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde stor glæde af at leje en elcykel et par dage. Det er en nem måde at besøge hele øen og alle udsigtspunkterne, også de stejle steder (dem er der en del af). Busserne er også nemme at hoppe på og af. du kan købe billet i bussen. Vi benyttede os desuden af båden fra havnen Corricella til den nærmeste strand. det er gratis. Øen har mange gode restauranter, der virkelig formår at få det bedste ud af de fisk og skaldyr, som netop er hevet op af havet. Sørg også for at smage retter med kanin og prøv granité di Limone. Frisk saft på øens citroner med is.

Hotel La Casa sul Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Casa sul Mare
Værelse Corricella med terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map