Hotel på Procida på Capri, Ischia og Procida

Hotel La Casa sul Mare

Marina di Corricella i dagklæder ... ... og i nattedragt
 
Hotel La Casa sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Casa sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Procida og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tag på øhop fra Napoli til autentiske og romantiske Procida! Bo på Hotel La Casa sul Mare, som ligger i en tidligere kaserne i øens historiske bydel Marina di Corricella - blot ca. 700 meters gang fra havnen. Her tilbydes du 9 værelser med både aircondition og terrasse med havudsigt.

Det perfekte hotel til par

Hotellet her er ideelt til par uden børn af flere årsager: Den stejle placering er ikke specielt børnevenlig og desuden har kun et enkelt værelse mulighed for ekstra opredning. Derudover er beliggenheden meget romantisk midt i et malerisk fiskerleje med et blændende vue ud over Middelhavet, som kan nydes fra egen terrasse. Endelig falder alle par pladask for den lille have med panoramisk udsigt, hvor morgenmaden kan indtages, når vejret tillader det.

Læs mere om Hotel La Casa sul Mare

Lokalområdets herligheder

Ved siden af hotellet finder man desuden flere filmkulisser fra den Oscar-belønnet film Il Postino (Postbudet), bl.a. postkontoret og den familiedrevede bar, hvor skønne Beatrice holder til. Nærmeste strand ligger ca. 1 km væk - man kan gå hertil eller sejle med hotellets private båd for en slik. På denne strand (både offentlig og privat med strandservice) er der en strandbar, som er åben om sommeren. På hotellet kan man bestille sandwich til at tage med på udflugt eller på stranden.

Hotellets beliggenhed

Hotellet ligger højt i forhold til havet og havnepromenaden, hvor der er trapper ned til eller man kan benytte den snoede vej Via Carmine, mens vejen til færgelejet (ca. 700 m) er uden trapper. Når man ankommer til hotellet, kommer man først ind til receptionen, hvor man straks fornemmer den særlige ø-stil med spartansk indretning og interiør holdt i hvide og lyseblå nuancer samt andre maritime farver.

Morgenmad i paradis

Hotellets morgenmadssal ligger nede i den lukkede have. Her serveres morgenmaden som buffet, hvorfra der er en postkortlignende havudsigt gennem et koøje. Man kan vælge at spise i det tempererede lokale eller ude ved småbordene i haven, hvorfra der også er udsigt over byen og havet. Morgenmadssalen og haven er meget charmerende og klart et af dagens højdepunkter.

Gode værelser med terrasse og havudsigt

De 9 værelser har alle terrasse med havudsigt. Terrassen kan variere i størrelse og en af dem har blot havudsigt fra siden, men stadig en meget smuk udsigt. De terrasser, som ligger i forlængelse af hinanden, er adskilt med en sejldug for at sikre mest mulig privatliv. Værelserne ligger enten i niveau med receptionen eller på etagen nedenunder (i haveniveau). Der er ikke elevator på stedet - men trapper her og der. Til et af værelserne er der indgang fra haven og dernæst en lidt ubekvem trappe op til et værelse, som dog er meget efterspurgt, da man kan nyde havet fra sengen. Et andet værelse har en 1½-mandsseng i stedet for dobbeltseng. Værelserne har desuden aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, gratis wi-fi (dækker nogenlunde - dog bedst i fællesområderne) og badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at værelsesstandarden ikke er særdeles høj - styrkerne er utvivlsomt udsigten, beliggenheden, haven og terrasserne.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

La Residenza Hotel

Capri, Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Hotel Capizzo

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map