Hotel på Procida på Capri, Ischia og Procida

Hotel La Casa sul Mare

Marina di Corricella i dagklæder ... ... og i nattedragt
 
Hotel La Casa sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Casa sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Procida og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tag på øhop fra Napoli til autentiske og romantiske Procida! Bo på Hotel La Casa sul Mare, som ligger i en tidligere kaserne i øens historiske bydel Marina di Corricella - blot ca. 700 meters gang fra havnen. Her tilbydes du 9 værelser med både aircondition og terrasse med havudsigt.

Det perfekte hotel til par

Hotellet her er ideelt til par uden børn af flere årsager: Den stejle placering er ikke specielt børnevenlig og desuden har kun et enkelt værelse mulighed for ekstra opredning. Derudover er beliggenheden meget romantisk midt i et malerisk fiskerleje med et blændende vue ud over Middelhavet, som kan nydes fra egen terrasse. Endelig falder alle par pladask for den lille have med panoramisk udsigt, hvor morgenmaden kan indtages, når vejret tillader det.

Læs mere om Hotel La Casa sul Mare

Lokalområdets herligheder

Ved siden af hotellet finder man desuden flere filmkulisser fra den Oscar-belønnet film Il Postino (Postbudet), bl.a. postkontoret og den familiedrevede bar, hvor skønne Beatrice holder til. Nærmeste strand ligger ca. 1 km væk - man kan gå hertil eller sejle med hotellets private båd for en slik. På denne strand (både offentlig og privat med strandservice) er der en strandbar, som er åben om sommeren. På hotellet kan man bestille sandwich til at tage med på udflugt eller på stranden.

Hotellets beliggenhed

Hotellet ligger højt i forhold til havet og havnepromenaden, hvor der er trapper ned til eller man kan benytte den snoede vej Via Carmine, mens vejen til færgelejet (ca. 700 m) er uden trapper. Når man ankommer til hotellet, kommer man først ind til receptionen, hvor man straks fornemmer den særlige ø-stil med spartansk indretning og interiør holdt i hvide og lyseblå nuancer samt andre maritime farver.

Morgenmad i paradis

Hotellets morgenmadssal ligger nede i den lukkede have. Her serveres morgenmaden som buffet, hvorfra der er en postkortlignende havudsigt gennem et koøje. Man kan vælge at spise i det tempererede lokale eller ude ved småbordene i haven, hvorfra der også er udsigt over byen og havet. Morgenmadssalen og haven er meget charmerende og klart et af dagens højdepunkter.

Gode værelser med terrasse og havudsigt

De 9 værelser har alle terrasse med havudsigt. Terrassen kan variere i størrelse og en af dem har blot havudsigt fra siden, men stadig en meget smuk udsigt. De terrasser, som ligger i forlængelse af hinanden, er adskilt med en sejldug for at sikre mest mulig privatliv. Værelserne ligger enten i niveau med receptionen eller på etagen nedenunder (i haveniveau). Der er ikke elevator på stedet - men trapper her og der. Til et af værelserne er der indgang fra haven og dernæst en lidt ubekvem trappe op til et værelse, som dog er meget efterspurgt, da man kan nyde havet fra sengen. Et andet værelse har en 1½-mandsseng i stedet for dobbeltseng. Værelserne har desuden aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, gratis wi-fi (dækker nogenlunde - dog bedst i fællesområderne) og badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at værelsesstandarden ikke er særdeles høj - styrkerne er utvivlsomt udsigten, beliggenheden, haven og terrasserne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Casa sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Casa sul Mare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Casa sul Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt, venlige værter og skøn morgenmad

Vi forlængede vores ophold, for hvor er der bare skønt på Procida. Hotel La Casa sul Mare er med til at gøre det en uforglemmelig oplevelse. Pga. et afbud blev vi af værtinden tilbudt et andet værelse end først lovet. Det viste sig at have en endnu mere bjergtagende udsigt fra den hyggelige og rummelige terrasse. Værten franco serverede en skøn morgenmad med frugt fra øen, god kaffe, friskpresset juice og cornetto (croissant fyldt med citroncreme). Hotellet har kun ni værelser, hvilket gør det hyggeligt og intimt, og Franco og kolleger sørger for en familiær stemning og for at hjælpe med gode tips til sights og gøremål på øen.

Værelserne er store og rummelige, har en god stor seng, og så er der et godt køleskab og en velfungerende aircondition. Der er rengøring hver dag, hvis du ønsker det.

Vi var meget imponerede over La Casa sul Mare og glæder os til at vende tilbage.

Læs mere
 
search map