Ferieboliger og hoteller på Procida

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem Ischia og fastlandet ligger den lille maleriske ø Procida, der med sin uspolerede natur og autentiske små byer har dannet baggrund for utallige film gennem de sidste årtier (blandt andet "Postbudet" og "The talented Mr. Ripley").

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Skønt turismen de sidste år er vokset ganske solidt, så har Procida stadig beholdt den typiske søvnige og tilbagelænede syditalienske livsindstilling. Badestrandene er glimrende her på øen, og hvis du er ornitologisk interesseret, så vil du glæde dig over det store fuglereservat på holmen Vivara, der ligger lidt syd for selve Procida by. Der er gratis adgang alle formiddage i hverdagene.

Læs mere om Procida

Hvis du holder af farverige omgivelser, skal du gå en tur i flækkerne Sancio Cattolico og Corricella, hvis små huse med deres charmerende gårdhaver og fiskeredskaber er uendeligt pittoreske og charmerende. For de historisk interesserede kan vi anbefale en udflugt til benediktinerklostret Abbazia San Michele, hvis oprindelse går tilbage til 600-tallet, og dets små katakomber.

Procidas køkken er præget af alt godt fra havet, citroner og olivenolie. En speciel citrontype (limone procidano) udmærker sig ved at være forholdsvist lidt syrlig, og den bruges derfor til en lokal salat, der ud over citroner indeholder mynte, olivenolie og chilipeber: Den er pragtfuldt forfriskende på en varm dag, og dem er der mange af på Procida.

Skjul teksten
 
 
search map